Karolus Opublikowano 28 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 28 Kwietnia 2005 Chcę kupić panel 5,25 ZALMANA regulujący obroty wentyli ma jak widać 4 gałki regulujące oraz dwa przełączniki . z tyłu j ma 4 złącza 3 pin od gałek bezstopniowej regulacji natomiast na miejscu przełączników się tylko przykręca 2 kabelki !!!!! :sad: prez co muszę odciąć końcówkę kabla wentylatora. czy jest jakieś inne rozwiązanie ( BEZ ODCINANIA NICZEGO OD KABELKA WENTYLA ) . Myślałem o przejściówce z innego kabelka 3 pin ale nie mogę takiej rzeczy zdobyć . :huh: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
piotralek Opublikowano 28 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 28 Kwietnia 2005 Przykręcasz kabelki a z drugiej strony dolutujesz sobie wtyczkę 3pin męską. Innej metody chyba nie ma :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Karolus Opublikowano 28 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 28 Kwietnia 2005 (edytowane) skąd wziąć taką wtyczkę ? :huh: Edytowane 28 Kwietnia 2005 przez Karolus Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
piotralek Opublikowano 28 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 28 Kwietnia 2005 (edytowane) a z kąd jesteś ?? Jak z WAWY to wolumen, wgk, wge :) Jak z jakiegoś innego miasta to na allegro widziałem po 1zł szt :D A jak coś to moge Ci na wolumenie kupić bo po ok. 50gr chyba gdzieś widziałem i wysłać w liście. (wpłata na konto of koz :)) Ewentualnie z jakiegoś rozgałęziacza lub pochodż po komputerowych i popytaj :) Edytowane 28 Kwietnia 2005 przez piotralek Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Karolus Opublikowano 28 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 28 Kwietnia 2005 HMMM ,oK Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...