Rafal-R1 Opublikowano 28 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 28 Kwietnia 2005 (edytowane) w tej dyskusji były testy miedzy innymi tego procka na tym programie. Osiagaly one powyżej 11.000-12.000 pkt. przy czasie około 25 sek. Mój wynik przy poniższej konfiguracji i powyłączanych programach to około 8.000 przy 35 sek.!!!! To jakaś paranoja!! :mur: Przy grze w Brothers In Arms rwie mi od czasu do czasu i strasznie mnie to wku... Moja konfiguracja to: A64 3000+ (niepodkręcony) Gigabyte GA-K8NF-9 nVidia nForce4 Abit Radeon X600 NeoTec 4200 Seagate 80G SATA 512 MB Nie pamietam jakiej firmy mam pamieci, ale chciałm wziąć Kingstone, a gosć w ProLine mi je odradził i powiedział, że te są lepsze i troche tańsze... <_< Ściągam właśnie 3DMark05 i jak zrobie test, to dam znać jaki mam wynik... Sciagnalem i odpaliłem: 1.244!!! 3DMark 05 no to jest rzenada!!!! :angry: Co jest zje...?? Moze karta graficzna? Bios władowałem najnowszy i F1. Bez zmian... Jak sprawdzić czy to nie karta graficzna, bo właśnie ją podejrzewam... Edytowane 3 Maja 2005 przez Rafal-R1 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marcin.mb Opublikowano 28 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 28 Kwietnia 2005 (edytowane) ciekawe a niedlugo chce kupic taki sam zestaw tylko inna grafika (GF 6600) ... Płyta jest tu przetestowana i ma dobre oceny bez żadnych poważnych wad: http://benchmark.pl/artykuly/recenzje/plyt...yte_K8NF_9.html Co do BIA to na tej twojej karcie grafiki może zacinać bo gra ma duże wymagania a karta jest raczej średnia, choć przy niższym detalach nie powinno Edytowane 28 Kwietnia 2005 przez marcin.mb Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rafal-R1 Opublikowano 3 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 3 Maja 2005 (edytowane) Sciagnałem najnowszego Catalysta i 3D Mark 05 podszkoczył z 1.251 (firmowe stery) na 1.553. Troszkę podkręciłem karte i mam 1598. Zawsze troche lepiej. Wygląda na to, że dałem [gluteus maximus] biorąc tą karte, ale był to nieprzewidziany wydatek, bo nie wiedziałem, że muszę się przerzucić na PCI-E :blink: Jak zainstalowałem sterowniki Omega albo NGO, to na drugim ekranie (TV) miałem czarnobiały obraz! Dlaczego? :unsure: Edytowane 3 Maja 2005 przez Rafal-R1 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tytan15 Opublikowano 4 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 4 Maja 2005 Ja na podobnym procku ale asus a8n sli GF6600GT i 1gb ramu mam podobne wyniki w 3dmarku05. Wg mnie to jest raczej nie wina grafy bo wszelkie gry na max ida bez zaciecia (chyba ze ustawie max AA) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...