KWS89 Opublikowano 29 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 29 Kwietnia 2005 (edytowane) Greetz, i tak mnie nie przebiłeś :wink: Streszcze krótko, gratuluje pomysłu. I odwagi ze wystawiłeś coś ze swojej twórczośći B) Moje rady dla ciebie: -nie używaj Windows Movie maker(a wszczególnosci "postarzania" filmu) -używaj innych kodeków. I ogółem moge powiedzieć ze gratuluje pomysłu. Pozdrawiam Artur PS. Drodzy userzy. Zamiast truć dupe i mówić że jesteśmy(tzn. osoby które publikują swoja twórczość) debilami doceńcie to że chcemy sie wyróżnić. A jak tak bardzo wam przeszkadza że coś jest nieciekawe to prosiłbym nie nazywać twórców debilami itp. tylko powiedzieć co jest w dziele źle, a twórcz w następnych filmach się postara tego nie zrobić(juz wiem co powiecie, nie kręćcie niczego :wink: )A jak mówiecie ze wymyślenie czegoś fajnego-konkretnego boli to bardzo proszę o podsunięcie jakiejś historyjki, a Ja sie postaram to urzyeczywistnić( budżet produkcji 0-10zł). Edytowane 29 Kwietnia 2005 przez AKa Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Novus Opublikowano 29 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 29 Kwietnia 2005 Dobra obejrzalem caly ale zastanawiam sie nad tym jak mozna nakrecic cos takiego i jeszcze sie tym chwalic...ech to nowe pokolenie kinomatografi Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
feluś Opublikowano 29 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 29 Kwietnia 2005 buehehehe :lol: nie no niemogę, jak dlamnie człowiek pająk literalnie wymiata Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ego Opublikowano 20 Lipca 2005 Zgłoś Opublikowano 20 Lipca 2005 bylem jednym z aktorow tego filmu linkus :P kiedy next?:P ^_^ aha a tak na marginesie kazdy z nas ma inne poczucie humoru pozdro :P dla calej ekipy tworzacej przesyła Agatka!:P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sector Opublikowano 21 Lipca 2005 Zgłoś Opublikowano 21 Lipca 2005 ma ktos jeszcze gdzies linka do tego filmu ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
slavok Opublikowano 22 Lipca 2005 Zgłoś Opublikowano 22 Lipca 2005 taa bo tamten juz nie działa :P też o linka bym prosił Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...