-Sid-The-Rat=> Opublikowano 28 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 28 Kwietnia 2005 wiem, że tytuł jest mętny, ale już tłumaczę o co chodzi, bo to nie tak łatwo opisać jakiś czas temu oglądając sobie sieć trafiłem na screen, na którym ikony uruchomionych programów [te spod alt-tab] były wyświetlane cały czas na grzbiecie paska aktywnej aplikacji chodzi mi o ikony w tym, zaznaczonym na czerwono miejscu: starałem się przeszukać topic o moddingu desktopu, ale sami się zastanówcie, jakie to jest trudne - jakie pytanie wyszukiwarce zadać? jak się wogóle ten pasek nazywa? dodam, że nie pytałbym, gdybym nie poświęcił na znalezienie tego programu kilku ładnych chwil ps. to NIE jest pasek z ikonami na górnej krawędzi pulpitu - to ma być na tym pasku APLIKACJI - nie pulpitu wie ktoś co to może być? albo choć jak tego szukać? ps2. wbrew pozorom, takie coś MA sens :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
v1ru5 Opublikowano 28 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 28 Kwietnia 2005 jakby mialo sens to podejrzewam ze bylby jakis programik, ja nie widzialem czegos takiego. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
-Sid-The-Rat=> Opublikowano 29 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 29 Kwietnia 2005 jak się ma pulpit 2560*1024 to to ma sens... bo latanie w te i na zad żeby przełączyć program staje się po pewnym czasie męczące - a alt.tab też może zacząć nużyć program na bank istnieje, pytanie tylko jak tego drania szukać, bo nawet hasło to googla ciężko wymyśleć Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...