RafalB Opublikowano 2 Listopada 2002 Zgłoś Opublikowano 2 Listopada 2002 sciągnąłem ten patch , dodatkowo program rozpakowujący scene.mas (potrzebny gdy chce się wgrywać nowe tory) ,ale jak włączam gre to wyskakuje ,że nie mam cd-romu w napędzie (może znacie crack na cd rom lub wiecie o co chodzi) -gra to oryginał wiem ,że to stara gra ale naprawde dobra ,więc nie wierze ,że nikt w niom nie gra (o grze samochodowej nie mówi się ,że ładnie wygląda tylko ,że jest realistyczna lub nie) ta gra jest super realistyczna. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
e!Gr00bY Opublikowano 4 Listopada 2002 Zgłoś Opublikowano 4 Listopada 2002 Ta gra nie jest IMHO wogule realistyczna. O taka sobie ścigałka z elementami symulacji... Wiem co mówie bo wygrałem kiedyś turniej w tą gre. BTW - po co Ci patche do niej ? Mi działa ok. oryginał bez żadnych atrakcji. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RafalB Opublikowano 25 Listopada 2002 Zgłoś Opublikowano 25 Listopada 2002 Co do realizmu to nie spotkałem bardziej realistycznej gry ( widać to po zaczowaniu samochodu po zmodyfikowaniu parametrów samochodu ) ;apropo mojego pytania to już się z tym uporałem ban_scene_mas nie działał więc użyłem innego programu ( nie pamiętam nazwy ) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...