Snipi Opublikowano 28 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 28 Kwietnia 2005 Mam pytanie moja siostra zakupila czytnik kart i karte mmc firmy pretec 128 MB do swojej noki 6230... Sformatowala karte w nokii wklada do czytnika i karta nie jest wykrywana... WE nokii da sie na nia wgrywac muzyke. Po podlczaeniu czytnika pojawil sie dodatkowy dysk wymienny G po wlozeniu karty i probie wjesc jest wloz dysk do stacji G Siostra mowi ze po wlozeniu sie karty zapal sie lampka i po chwili gasnie tak samo po podpieciu czytnika do portu USB. System windows xp, wiec nie potrzebuje sterownikow podobno Ja nie jestem na miejscu dlatego taki lakoniczny opis:) Weicie co moze byc problemem pozdrawiam Marcin Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
IchBinIdiot Opublikowano 28 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 28 Kwietnia 2005 http://www.pretec.com/index2/product/Acces...card_reader.htm ten czytnik? W specyfikacji jest napisane: "One socket supporting CompactFlash Type I (CF) or Type II (CF+) cards" Ja tam nie widze nic o kartach MMC. Sterownik: http://www.pretec.com/ftp/CR1USB_XP/WinXP.zip Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Snipi Opublikowano 28 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 28 Kwietnia 2005 Nie, czytnik jakic itec all in one i anpewno czyta mmc:) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
IchBinIdiot Opublikowano 28 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 28 Kwietnia 2005 Nie, czytnik jakic itec all in one i anpewno czyta mmc:) 1416516[/snapback] acha, czyli nie wiadomo jaki to czytnik i nie wiadomo czy wymaga sterowników. Fajnie, ale ty chyba sam nie wierzysz że ktoś wymysli rozwiązanie problemu? Chociaż ... znam jeden adres: www.wrozka.pl Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RoKFoR Opublikowano 29 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 29 Kwietnia 2005 Podepnji czytnik pod usb 1.0, ewentualnie sformatuj karte w aparacje cyfrowym Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...