niron Opublikowano 28 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 28 Kwietnia 2005 Mozecie mi powiedziec jakim programem najlepiej usuwac napisy ze zdjec? Czy jednak klonowanie to jedyny sposob? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
IamWeasel Opublikowano 29 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 29 Kwietnia 2005 Gimp? Photoshop? ctrl+c i ctrl+v i smudge... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
poca Opublikowano 30 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 30 Kwietnia 2005 Chcesz wywalic watermarka ;]]]]] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
niron Opublikowano 30 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 30 Kwietnia 2005 Nie, chodzi mi o wywalenia zwyklych napisow. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
IamWeasel Opublikowano 30 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 30 Kwietnia 2005 Nie stworzono jeszcze chyba inteligentnych programow, wiedzacych gdzie jest napis ktory chcesz usunac i zgadujących co powinno być pod nim :D Musisz to zrobić sam, jak już pisałem, programem graficznym. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PelzaK Opublikowano 1 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 1 Maja 2005 ja tam usuwam fotoszopem.. usuniecie napisu srednio trwa ok 30 sekund.. za pomocą clone stamp'a z miekkiem pędzlem Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
andrewthx Opublikowano 1 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 1 Maja 2005 napisy sie usuwa w kilku celach, ale mam nadzieję by je później nie wykorzystać jako swoje (choćby www) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...