teczix Opublikowano 28 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 28 Kwietnia 2005 Mam karte ati 9600 pro 128 mb, jaka wartosć "agp" mam ustawic w biosie (seryjnie miałem 64) ale jak karta ma 128mb to moze zmienic na 128 mb??? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
doktorwlodek Opublikowano 29 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 29 Kwietnia 2005 to o co pytasz to nie jest wartość AGP tylko Rozmiar pamięci fizycznej dostępnej dla AGP , z tego co słyszałem to największa wartość powinna odpowiadać 1/2 ilości pamięci ram, ale wystarczy jak ustawisz na 128mb Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wunat Opublikowano 29 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 29 Kwietnia 2005 teczix zmien tytul tematu na regulaminowy. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Grzechu_1990 Opublikowano 29 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 29 Kwietnia 2005 Czasami więcej niż połowa może spowolnić karte Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...