brutuseq Opublikowano 28 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 28 Kwietnia 2005 (edytowane) Witam. Ostatnio postanowiłem sobie kupic chlodzenie wodne do kompa. Przez odstatnie pare dni przeszukiwalem wiele sklepow, aukcji, forow itp., ale sam nie wiem do końca co wybrac. Pomoglibyscie mi doradzic w wyborze chlodzonka do mojego kompa? Mam 600 zł na to wszystko. moj komp: zasilacz no-name 350v p4 3,4 1024 gb. ramu (eliksir) plyta glowna: jakis Intel :oops: Edytowane 28 Kwietnia 2005 przez brutuseq Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grzegrz Opublikowano 28 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 28 Kwietnia 2005 (edytowane) zapewne kupujesz wode do kręcenia? wymien zasilacz! ---- czemu edytujesz swoj post i prosisz o kasacje?? Edytowane 28 Kwietnia 2005 przez Pluskwa Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
brutuseq Opublikowano 28 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 28 Kwietnia 2005 bo pomylily mi sie dzialy, i zamiast w chlodzeniu wodnym napisalem w "co kupic", ale potem postanowilem ze zostawie ten temat tutaj. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...