Skocz do zawartości
fipa

Skóry

Jakiej skory uzywasz?  

83 użytkowników zagłosowało

1. 1. Jakiej skory uzywasz?

• deflaut
      20
    • desert
      35
    • uzywalbym ciemnego ;]
      28

Rekomendowane odpowiedzi

Gość Przemq

NO rzeczywiście, tylko że wtdy to trzeba mieć takie okulary jakby przeciwmgielne żeby móc doczytac się literek  :-|

1422082[/snapback]

Ale zawsze mozna zaznaczać tekst, a wtedy on jest biały :lol: :rolleyes:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

ok on/off-line poprawione :)

1422264[/snapback]

He, Kubę trzeba częściej wysyłać na Wybrzeże. Tylko pojechał i desert gotowy. :wink:

BTW, a nie dałoby się zrobić, aby cytaty nie były tak przeraźliwie białe, tylko takie bardziej pustynne? :-P

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

widac roznice miedzy pre-beta a beta :)

mala prosba w szybkiej odpowiedzi troche niewidoczny jest " Pokaż uśmieszki w oknie " zlewa sie z tlem :/

Edit: teraz tylko czekac na jakąś ciemną skórke :-P

AAAAA jeszcze jedno w normalnej odpowiedzi nie ma Ikon postu tylko same "krzyzyki "

Edytowane przez Buu

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

1.He, Kubę trzeba częściej wysyłać na Wybrzeże. Tylko pojechał i desert gotowy. :wink:

2.BTW, a nie dałoby się zrobić, aby cytaty nie były tak przeraźliwie białe, tylko takie bardziej pustynne? :-P

1422326[/snapback]

ad. 1. Buahahah! Może to też od odległości zależy? :>

ad. 2. Nie tylko to. Jeszcze okno szybkiej odpowiedzi jest przeraźliwie ciemne moim zdaniem, emoty otwierane w oknie mają paskudną ramkę (fake button effect się to nazywa chyba ;) ), jeszcze coś jednego widziałem, ale zapomniałem już co to było.

Gdyby się udało poprawić szybką odpowiedź żeby wyglądała jak górny pasek "zalogowany jako", to byłoby na pewno lepiej :) Nie sądzicie?

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Mysle, że byloby nardzo dobrze. Mysle tez, ze dzieki Tobie wkoncu ruszylo poprawianie deserta i mam nadzieje, ze administratorzy docenią Twoją inicjatywe i wezmą sie za zmiane kolorków, poprawe ramek itd.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Bardzo sie ciesze, ze wkoncu ruszylo sie z desertem. Panowie administratorzy - kiedy dokładnie beda zmienione niektore ramki i ich kolory?

1424733[/snapback]

Jak ktoś (ukłony w strone osoby która nam deserta tworzyła ;) wyśle diff'y albo ktoś znas znajdzie nadmiar czasu na bawienie się tym. Aktualnie ja raczej takiego nie będe miał - troche udało mi się w majówke wygospodarować i zrobiłem pare poprawek

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Dla mnie jak narazie na tym forum sa dwie najgorsze skorki jakie istnieja na forach.

Gdyby nie to, ze to moje ulubione forum to...

Po prostu gdy ide na jakies inne i widze IPB standard albo desert to odrazu Alt+F4

Tutaj cierpie ale w slusznej sprawie :)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Dla mnie jak narazie na tym forum sa dwie najgorsze skorki jakie istnieja na forach.

Gdyby nie to, ze to moje ulubione forum to...

Po prostu gdy ide na jakies inne i widze IPB standard albo desert to odrazu Alt+F4

Tutaj cierpie ale w slusznej sprawie icon_smile3.gif

Edytowane przez fipa15

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Przciez są juz dobre  :huh:

1431022[/snapback]

Zrób tak jak powyżej napisane...

1431161[/snapback]

To nie zadziała. Jemu nie chodzi o ikonki postów, tylko o buźki które możesz dodać do postu żeby "spersonifikować swoje odczucia na dany temad".

1431376[/snapback]

Po tym wygląda że tych ikon po prostu nie ma skopiowanych do katalogu skina. A jak ich nie ma, to nie ma co pobrać, i przez to ich nie ma, bo jak nie ma co pobrać, to nie ma co wyświetlić :D Proste :> (jak ktoś nie zrozumiał co napisałem, to sorry :) )

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi