meoplus Opublikowano 29 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 29 Kwietnia 2005 Od 2 dni mam jakis dziwny problem :| Nie potrafie załączyć GG na swoim kompie. :blink: Wyskakuje mi następujący komunikat: Wystąpił problem z aplikacją gg.exe do raportu dołączony jest następujący plik: C:\DOCUME~1\mojekonto\USTAWI~1\Temp\6e33_appcompat.txt Co to jest? trojan?? :huh: Pomimo iż problem niektorym moze sie okazac smieszny to bardzo prosze o pomoc!!!! :oops: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lgolebio Opublikowano 29 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 29 Kwietnia 2005 Wejdź w ten folder Temp i wykasuj wszystko co w nim jest, powinno pomóc, nie bój się nie wykasujesz niczego ważnego. W razie wątpliwości pisz. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bagi Opublikowano 29 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 29 Kwietnia 2005 Ja ci pomoge daj prawym przyciskiem myszy na ikone gg daj na własciwosci i kliknij nanie potem daj na zgodnosc potem zaznacz opcje :uruchom ten program w trybie zgodnosci z: " i jak to zaznaczysz to daj win 98 / win ME potem zastosoj i juz powinno byc jak cos to pisz na pm to ci screny zrobie Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Neo_x Opublikowano 1 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 1 Maja 2005 czlowieku wywal to badziewne gg i zainstaluj sobie konnekta Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fat_edgar Opublikowano 1 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 1 Maja 2005 Ja moglbym powiedziec, ze rownie dobrze tlena. Bardzo duzo osob chwali tez Mirande ale osobiscie nie testowalem i nic nie moge na ten temat powiedziec. Jednak stanowczo odradzam korzystanie z GG. Po paru tygodniach uzytkowania innego komunikatora dojdziesz do takich samych wnioskow. Takze szczerze zachecem do przesiadki :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...