kazik109 Opublikowano 29 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 29 Kwietnia 2005 witam wymontowałem inwerter z laptopa, Czy mogę teraz go włączyć bez uszkodzenia matrycy LCD i czy mogę go podłączyć do innego monitora bez żadnego problemu ? boję się to trochę zrobić bo w zasadzie to się na tym nie znam. I pytanie jeszcze, jaką rolę ma inwerter? Jak można sprawdzić czy uszkodził mi sie inwerter czy świetlówka ? pozdr. Marcin Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SpiderMAN Opublikowano 29 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 29 Kwietnia 2005 witam wymontowałem inwerter z laptopa, Czy mogę teraz go włączyć bez uszkodzenia matrycy LCD i czy mogę go podłączyć do innego monitora bez żadnego problemu ? boję się to trochę zrobić bo w zasadzie to się na tym nie znam. I pytanie jeszcze, jaką rolę ma inwerter? Jak można sprawdzić czy uszkodził mi sie inwerter czy świetlówka ? pozdr. Marcin 1416823[/snapback] Nie znasz sie to sie za to nie bierz :lol: :mur: :mur: :mur: RTFTM - Read The F...... Technical Manual!!! Sorry, ale jak cos spieprzysz to do nas czasem nie miej pretensji... :mur: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...