boss Opublikowano 2 Listopada 2002 Zgłoś Opublikowano 2 Listopada 2002 slyszalem, ze niektore dyski maja mozliwosc odczytu temp. Czy ktos orientuje sie, jaki software jest do tego potrzebny, i czy modele WD (konkretnie Caviar 800JB) maja taka opcje? :? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rosio Opublikowano 2 Listopada 2002 Zgłoś Opublikowano 2 Listopada 2002 przeciez ten topic powinienbyc na SOFCIE :twisted: BTW zobacz dtemp Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sir Afeen Opublikowano 2 Listopada 2002 Zgłoś Opublikowano 2 Listopada 2002 Motherboard monitor chyba od wersji 5.2 ma mozliwosc monitoringu temperatury hdd. Niestety nie kazdy twardziel ma taka mozliwosc. Moja Baracuda 1 nie :( Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ajsi Opublikowano 2 Listopada 2002 Zgłoś Opublikowano 2 Listopada 2002 Sprawdź Active Smart albo Drive Health. Ten ostatni jest tutaj www.drivehealth.com. I topic powinien byc w SOFCIE! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SpiderMAN Opublikowano 2 Listopada 2002 Zgłoś Opublikowano 2 Listopada 2002 Drive Health 2.0 Beta posiada taka funkcje takze. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
floyd Opublikowano 4 Listopada 2002 Zgłoś Opublikowano 4 Listopada 2002 najlepszy wedłóg mnie to hdd temperature oto link http://www.siguardian.com/products/download.html Pozdrawiam Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
boss Opublikowano 5 Listopada 2002 Zgłoś Opublikowano 5 Listopada 2002 u mnie jakos te programy nie dzialaja, a windoza wywala bluescreena przy odpalaniu VXD do obslugi SMART obawiam sie, ze jest to spowodowane specyficzna architektura plyty AbitBE6-2, ktora ma dodatkowy kontroler HighPoint 370. Jesli komus udalo sie odpalic przez ten kontroler monitoring SMART, niech mi da znac, THX! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
stiff75 Opublikowano 6 Listopada 2002 Zgłoś Opublikowano 6 Listopada 2002 uzywam programu SpeedFan 4.07 do sprawdzenia temp. procka i program ten przy okazji pokazuje temp HDD w winXP pokazuje moje 2 HD na "normalnym" kontrolerze i jeden HD ktory mam podpiety do kontrolera ATA 100 na PCI dyski to 2x BIV i U5 http://www.almico.com/ Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...