Smash Opublikowano 29 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 29 Kwietnia 2005 (edytowane) Witam! Problem jest powazny..:) i mam nadzieje, że nie pomyliłem działów. Otóż od jakiegoś czasu mam problem z kompem.. Mianowicie uruchamia się za 5-6 włączeniem, i czasami zdarzają się samoistne restarty. Próbowałem już chyba wszystkiego.. 1.Sprawdziłem czy żaden z podzespołów się nie poluzował 2. Pożyczyłem i wstawiłem nową zasiłke 300W 3. Przełączyłem listwę zasilajacą do innego gniazda( myślałem, że ktoś kradnie prąd i skoki napięcia powodują awarie) 4.Wykonałem test programem BurnItTest Niestety nic nie pomogło. Co jeszcze może nie grać? Podejrzewam, że to wina płyty jednak nie wiem jak sprawdzić co jest nie tak? pozdrawiam Napiecia raczej w normie System Windows XP pro SP1 #Soltek SL-86SPE-L #Intel Pentium 4HT 2400MHz Northwood #2x256MB 400Mhz DDR Dual #Seagate Barracuda 80GB 7200 #Gaindward GeForce FX 5200 128Mb #Lite-On 48x24x48 #Pioneer DVDROM #LG Flatron L1510S #Logitech DualOptic #Logitech Z-640 #HP DeskJet 710C Edytowane 29 Kwietnia 2005 przez Smash Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
IchBinIdiot Opublikowano 29 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 29 Kwietnia 2005 (edytowane) Czy przypadkiem kondensatory na płycie nie wyglądają podobnie jak te: http://forum.purepc.pl/index.php?showtopic...dpost&p=1389909 ??? (też Soltek, ale pod AMD) Edytowane 29 Kwietnia 2005 przez IchBinIdiot Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Smash Opublikowano 29 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 29 Kwietnia 2005 kondensatorki są ok..płaskie i chłodne Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...