dylus Opublikowano 29 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 29 Kwietnia 2005 (edytowane) problem jest taki zainstalowałem win xp prof z sp2 i okazalo się że komp oszalał bardzo długi start systemu,wolna praca internetu ( podłączony jestem w sieci z kolegami na neostradzie jest nas 6 neostrada chyba powyżej 1gb) mam sprzęt proc barton 2500,ram 512 dual,płyta msi k7n2-l chyba nieźle i mulenie okropne używam kerio personal i avasta może to jest ta przyczyna, wydaje mi się że system z sp1 pracował szybciej :mur: Edytowane 29 Kwietnia 2005 przez dylus Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość kev Opublikowano 29 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 29 Kwietnia 2005 a usuń antivira i zobacz wtedy albo ---> msconfig i powyłączaj to co Ci nie potrzebne przy autostercie ... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość stogu16 Opublikowano 29 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 29 Kwietnia 2005 też tak miałem po zainstalowaniu-ale okazało się że to wirusy Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ULLISSES Opublikowano 4 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 4 Maja 2005 Proponuje przejechac system programem AdAware, wylaczyc zbedne programiki i na koniec defragmentacje dysku. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gargamel2005 Opublikowano 7 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 7 Maja 2005 wejdz do c:windows powywalaj co niepotrzebne i zrób scanowanie rejestru jakimiś programami i wywal anty wira pozmykaj niepotrzebne usługi i bedzie miodzio :? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...