bartez91 Opublikowano 29 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 29 Kwietnia 2005 jak w nazwie tematu : jaki sklep internetowy jest najtanszy ?? bo jednak kupuje sprzet w polsce :) tylko nie wiem w ktorym sklepie :mur: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LPC Opublikowano 29 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 29 Kwietnia 2005 SZUKAJCIE A ZNAJDZIECIE Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bartez91 Opublikowano 29 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 29 Kwietnia 2005 no FAQ patrzylem ale jest tylko lista sklepow .. a nie wiem jak sie ksztaltuja cenowo ! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
andrek Opublikowano 29 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 29 Kwietnia 2005 Najtańszy ? allegro.pl Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 29 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 29 Kwietnia 2005 http://www.skapiec.pl/site/ i wszystko jasne, ewentualnie http://pasaz.onet.pl/ Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
adrianadik Opublikowano 29 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 29 Kwietnia 2005 (edytowane) Najtańszy ? allegro.pl 1416987[/snapback] ...ale czy zawsze wiarygodny i pewny ? dodam cos od siebie - http://kupujemy.pl/ Edytowane 29 Kwietnia 2005 przez adrianadik Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Heat Opublikowano 29 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 29 Kwietnia 2005 a jaki to jest problem otworzyc jeden sklep , drugi , k**wa trzeci i porownac ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Szala Opublikowano 29 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 29 Kwietnia 2005 (edytowane) Ja od siebie dodam Acris.pl. Jest pewny i dosc tani a przy okazji mozna sie targowac zawsze :D. Polecam!! A wlasnie chyba jest mozliwosc dogadania sie ze wystawia cos na allegro poszukajcie bodajze goscia na allegro portq... Edytowane 29 Kwietnia 2005 przez Szala Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ppp19 Opublikowano 29 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 29 Kwietnia 2005 i tak zaden sklep interetoey nie jest tak tani jak allegro... a jak kupujesz u gościa który ma firme i wystawia f-re Vat to jaki problem... sam kupowalem poprzez allegro od goscia z wrocaławia a mieszkam 400 kilosów dalej Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wojwar Opublikowano 29 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 29 Kwietnia 2005 jak w nazwie tematu : jaki sklep internetowy jest najtanszy ?? bo jednak kupuje sprzet w polsce :) tylko nie wiem w ktorym sklepie :mur: 1416934[/snapback] www.proline.com.pl ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rivam Opublikowano 29 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 29 Kwietnia 2005 www.esc.pl Tani i wiarygodny. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
laza_lukasz Opublikowano 29 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 29 Kwietnia 2005 www.age.pl www.proline.pl Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wojwar Opublikowano 29 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 29 Kwietnia 2005 www.esc.pl Tani i wiarygodny. 1417193[/snapback] no mój drogi ... proline jest tańszy ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Boss87 Opublikowano 29 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 29 Kwietnia 2005 www.apollo.pl ?? :P nie wiem jak z wiarygodnością i obsługą ale ceny mają zabójcze ;D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wojwar Opublikowano 29 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 29 Kwietnia 2005 www.apollo.pl ?? :P nie wiem jak z wiarygodnością i obsługą ale ceny mają zabójcze ;D 1417275[/snapback] stary - apollo nie polecę nawet wrogowi. Zamówiłem u nich 6600 AGP/sparkle w którys czwartek. W piątek zamówienie przyjęte do realizacji, wieczorem zostało anulowane. No to zaczęła się kilkudniowa wymiana maili pomiędzy mną, a apollo - jak ich postraszyłem, że pójdzie to na fora internetowe to znaleźli dla mnie kartę. Miała przyjść w środę, cały dzień czekania i ... nic - przyszła w czwartek (tydzień od złożenia zamówienia) około 21.00 w wersji PCI-exp.... znowu kilka dni pałowania się - obiecali wysłać poparawną, karta doszła do mnie po 2 tygodniach (a po trzech od złożenia zamówienia). Ale apollo zapomniało dołączyć rachunku/fakturt/gwarancji na sprzęt. Znowu pałowanie się maile, telefony (moje/żony) ... przysłali FVat po ponad miesiącu od złożenia zamówienia. Jak sobie pomyślałem co by się stało gdyby karta padła, to mi się włos zjerzył na głowie (pewnie załatwienie reklamacji trwałoby z pół roku). Wystawiłem ją na allegro i opchałem ... przynajmniej śpię spokojnie moja rekomendacja: omijać z daleka Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...