scarab Opublikowano 29 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 29 Kwietnia 2005 Chcę niedługo kupić komputer poprzez internet. Chciałem spytać, który sklep polecacie. Do tej pory jeszcze nic nie kupowałem poprzez neta :] Bardzo proszę o pomoc, gdyż nie wiem który sklep wybrać, czy może komputronik, barwkomp czy inny sklep. pozdro :)) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dex'ior Opublikowano 29 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 29 Kwietnia 2005 po co zakładasz nowy topic :?: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
scarab Opublikowano 29 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 29 Kwietnia 2005 po co zakładasz nowy topic :?: 1417052[/snapback] gdyż nie znalazłem na forum takiego topicu :x Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Grzechu_1990 Opublikowano 29 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 29 Kwietnia 2005 W komputroniku strasznie drogo jest więc nie warto, allegro odpada, spójrz na www.skapiec.pl Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
picus Opublikowano 29 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 29 Kwietnia 2005 popatrz tez na aresta :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...