timmon24 Opublikowano 29 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 29 Kwietnia 2005 niedawno kupiłem sobie taki mikrofonik.Chciałem sie troche pobawić w nagyrwanie dzwieków ale nic z tego.W instrukcji mikrofonu pisze aby odpowiednio ksonfigurowac ustawienia jesli jest to system XP i też tak zrobiłem w ustawieniach AUDIO właczyć mikrofon ,nastepnie odznaczyć wyciszenei mikrofonu. Ale nadal nic nic nie moge nagrac nie mam juz pojecia co zrobić .MAm 3 wejscia na płycie wkłądałem kabelek mikrofonu do róznych wejść ale nic . Moze ktoś coś poradzi sprawa jest banalna napewno ale nie dla mnie z góry thanx za pomoc pozdrawiam Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
timmon24 Opublikowano 29 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 29 Kwietnia 2005 mógłby ktoś pomóc ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Domik Opublikowano 29 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 29 Kwietnia 2005 właściwościach dźwięku jest też zakładka jak nagrywanie dodaj tam mikrofon. I w właściwościach nagrywania wybierasz źródło dźwięku. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dex'ior Opublikowano 29 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 29 Kwietnia 2005 Menu Start\Programy\Akcesoria\Rozrywka\Regulacja głośności Opcje\Właściwości zaznacz nagrywanie i OK Pod microphone zaznaczasz pole "Zaznacz" Jeżeli teraz nie będzie nagrywać to wina leży po stronie wadliwego mikrofonu, co jest mało prawdopodobne lub po stronie sterowników. Wtedy radze zainstalować program JetAudio w jakiejś starszej wersji który instaluje swoje stery do dźwiękówki. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...