buli_84 Opublikowano 29 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 29 Kwietnia 2005 Wiec tak problem jest taki , zrobilem jej konto ograniczone i przydzialu na dysku C dalem 100MB i niby wszystko dobrze chodzi, ale jest jeden problem jak włączy winampa to odtwarza od muzyke przez 5 sek i sie sam wyłącza....;/ Nie wiem czemu tak jest probowalem juz szukac w usługach i zabezpieczeniach ale nie bardzo moglem tam znalesc cos z tym zwiazanego;/ Prosze o pomoc... Z góry dziekuje Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ouara Opublikowano 29 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 29 Kwietnia 2005 daj jej z 1 Gb nie bądź żyła co do rozwiązania problemu nie mam pojęcia Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ULLISSES Opublikowano 4 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 4 Maja 2005 A nie prosciej dac jej konto pelne i obciac pewne opcje (jak panel sterowania, narzedzia systemowe) przez programiki do krecenia Windows lub gpedit.msc? Wyglada na problem z buforem DirectSound. Winamp->Properties->Plugins->Input->MPEG Layer3 codec (czy jakos tak) i tam jest opcja odnosnie buforowania calegu utoworu do rozmiaru.. - podaje sie rozmiar, wpisz 20 000 i bedzie ok, bo wiekszych piosenek to raczej nie masz, czyba ze jakies techno-mixy. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
piekara Opublikowano 5 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 5 Maja 2005 Wydaje mi się że lepiej dać jej konto z prawami admina i zainstalować program który zablokuje co będziesz chciał. Spróbuj wywalić winampa i zainstalować inny program, wtedy przekonasz się czy to wina programu czy sterowników, a może ustwawien(chociaż miliony razy instalowalem windowsa i potem sterowniki i winampa to nigdy mi się nie zdarzyło czegokolwiek zmieniać w ustawieniach sterowników czy winampa,wszystko pieknie grało, tak też powinno być u ciebie). Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...