Ganeon Opublikowano 2 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 2 Maja 2005 juz sa jakies na p4? to moj pentium bedzie zazdrosny... blok jest, zapinka jest, rez jest, tylko sie temu leniowi przed monitorem niechce dokonczyc nagrzeniczki i kupic pompki :mur: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Kyniek Opublikowano 2 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 2 Maja 2005 heh nie - nie ma bloków dedykowanych na P4 - pracuje nad tym ;) ale będzie śmieszna to przejściówka - z A64 na intele :P a nie jak wszyscy z SocketA :P z tego co wiem to Yachoo ma Prison Pro i ma Intela i mocuje za pomocą zapinki i jego układ już gotowy i z ostatnich wiadomości jakie mam to na P4 zdaje się ma 40 czy 41C w stresie heh... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hadrysek Opublikowano 4 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 4 Maja 2005 właśnie odbyłem kilkugodzinną walkę z wc a mianowicie 4 razy składałem... ponieważ montaż w budzie się odwleka postanowiłem zalać destylowaną + spirytem i podkusiło mnie dodać zakreślacza dla bajeru :D szło wszystko pięknie do momentu napełnienia układu... eheim + zakreślacz = bad idea :( zresztą sami zobacznie na foto i porównajcie z tym w podpisie... w bloczku też było słabo widać, natomiast jeśli ktoś ma przeźroczyste węże i ładny reserwuar to na pewno będzie fajnie wyglądać :D nie wiem tylko jak z wydajnością tego, coś było nie tak dokładnie wymyłem układ i załałem ostatecznie samą destylowaną... temp wróciły do normy i pod prime mam teraz takie temp (35) jak wcześniej w idle... (blok dokręcałem 3 razy dla pewności, tyle na dzisiaj, można iść spać ;) pozdrawiam PS w układzie jest obecnie 400cm3 wody, będzie kapkę mniej, no i hydor odpowietrza się rewelacyjnie pomimo braku jakiegokolwiek odpowietrznika ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...