Skocz do zawartości
maly86

Gf4 I Myszka

Rekomendowane odpowiedzi

witam

posiadam GeForca 4 mx 440 64MB no i robie modding mojej budy, siedze sobie dzisiaj bez scianek w onudowie i krece pokretlem od myszki na forum... jade "gora dol" i slysze taki dziwny dzwiek :wink: cos w stylu yy ppssss :P :lol: no ale taki dziwek tylko wtedy kiedy ruszam pokretlem, o co chodzi :)?

pozdrawiam

Edytowane przez .maly

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

kądziołki na grafie albo na płycie:>

też tak miałem na 4ti i trzeba sie albo przyzwyczaic albo kombinowac z sylikonem i zalewaniem ich

ja sie przyzwyczaiłem;]

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

skad to slychac ? z glosnikow ? Ja na zintegrowanej mialem ze wszystko szlo uslyszec w glosnikach :D ( ruch myszki, pokretlo, odczyt z hdd, wcisniety klawisz na klawiaturze, winrara :), poprostu wszystko ). Pomoglo wlozenie karty dzwiekowej w pci :P

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

To na pewno jest to> miałem identycznie gdy zmieniłem karte na mocniejszą.Po zmianie zasilacza na lepszy wszystko nagle ucichło...

1416214[/snapback]

czyli twoim zdaniem to wina zasilacza, to iz jest za slaby? :blink: no to jezeli jest za slaby powinna byc podwyzszona temp. z wentyla wyrzucajacego powietrze z zasilki, lecz ja czuje zimne powietrze, komp sie nie nagrzea, a n nic, ja uwazam ze to tylko i wylacznie wina graf. moze juz za stara... po prostu do du*yyyyyyyyyy B)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi