pepek0206 Opublikowano 3 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 3 Maja 2005 Ta wypowiedź tyczy się sytuacji, gdy poza podejrzeniami znajdzie się ram, płyta, zasilacz itp: Kuzym miał coś takiego, że raz mu się wieszało, raz resetowało, raz znów nic nie robiło.... Przywiózł do mnie komputer... podłączamy... i co?? hula jak trzeba.... Okazało się, że jego listwa nie dawała rady. Odłączył drukarkę z listwy ( a może to drukarka, nie listwa) i u niego też zaczęło działać bez problemu... Sprawdź działanie komputera na innym gniazdku, odłącz zbędne urządzenia z listwy itp... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Serchio Opublikowano 3 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 3 Maja 2005 Nadal to samo :( Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ppp19 Opublikowano 3 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 3 Maja 2005 nuklear sprzedawaj kompa bo ciązy na nim jakieś fatum :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Serchio Opublikowano 3 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 3 Maja 2005 HEHE, i ile ja za niego wezmę. To mi nawet na innego nie styknie w miarę dobrego :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Serchio Opublikowano 3 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 3 Maja 2005 Jak dostanę coś to testów z zagranicy w miarę dobrego bo testuję dla http://www.jet-pc.com to może sprzedam :D Chce ktoś kupić :D:D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...