stranded Opublikowano 29 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 29 Kwietnia 2005 (edytowane) ok. mam procesor Celeron 2GHz Northwood i płytę EPoX EP-P4X400D. wiecie może jakie maksymalne FSB mogę ustawić?? wiem, że w biosie moge regulować od 100MHz do 138MHz. no i oczywiście jak ustawić tak, aby nie zabić pamięci i reszty...jestem nowy w tych tematach i proszę o wyrozumiałość =) PS czytałem FAQ o podstawach podkręcania i nie bardzo łapię o co chodzi z dzielnikiem (żeby nie przesadzić z napięciem PCI i AGP - no właśnie ale jak nie przesadzić??) jeśli macie czas i nerwy to pomóżcie. z góry dzięki. Edytowane 29 Kwietnia 2005 przez AAF Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Przemq Opublikowano 29 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 29 Kwietnia 2005 Na początek to zmien nazwe topica bo zaraz jakis niedobry moder ci o tym przypomni............. ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
stranded Opublikowano 29 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 29 Kwietnia 2005 ok zmieniłem :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
stranded Opublikowano 29 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 29 Kwietnia 2005 teraz udało mi się podkręcić z 2GHz do 2,2GHz ale za to AGP ma 72MHz a PCI 36MHz czy jest to za dużo?? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...