lgolebio Opublikowano 29 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 29 Kwietnia 2005 Witam Pomimo prośby odnośnie Turbo Pascala i programu, mo post został delikatnie mówiąc "brzydko" zamknięty. Nie jestem na nikogo obrazony ale nie lubi jak ktoś bawi się w mojego "wychowawcę", a zwłaszcza jak zamyka się komuś w ten sposób post, żyjemy w demokratycznym kraju a nie w państwie o ograniczonej swobodzie wypowiedzi. Oto co udało mi się już zrobić choć dalej nie wiem jak przekształcić program aby zamiast w porządku 1,2,3,...100 wypisywał 1 potem w jej mijesce 2 a nstępnie 3 itd. aż do 100. program liczby; uses crt; var x: integer; writeln ('Liczenie '); for x:=1 to 100 do write (x); delay(3000); end. Mam nadzieję, że znajdzie się tu któs przychylnie nastawiony, w przeciwnym razie bedę tak dlugo drążył ten temat aż zostanę wyrzucony, przynajmniej w słusznej sprawie. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SGJ Opublikowano 29 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 29 Kwietnia 2005 Wyrzuć tekst w tym samym miejscu > gotoxy() -- A teraz 10% +7 dni ZPP. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...