pablo163 Opublikowano 2 Listopada 2002 Zgłoś Opublikowano 2 Listopada 2002 Jak ustawić dobrze plytę głowną rzeby osiągnąć jak najlepsze wyniki w podkrecaniu i wydajności .Chodzi mi o plytke Asus A7V266 jeśli ktoś ma ale moze być i inna byle bym dobrze ustawil bios. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grzechu Opublikowano 2 Listopada 2002 Zgłoś Opublikowano 2 Listopada 2002 Jesli chodzi o wydajnosc to bardzo wazne sa timingi pamieci. ustawiasz przykladowo na: od gory 2 4 2 6 2 1T i smigasz Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
waldek69 Opublikowano 3 Listopada 2002 Zgłoś Opublikowano 3 Listopada 2002 poczytaj se instrukcje obslugi :twisted: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pablo163 Opublikowano 3 Listopada 2002 Zgłoś Opublikowano 3 Listopada 2002 Se przeczytałem aleta jest przecierz opisate jak ustawić standard a nie ma jak na najwyższą wydajność. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pablo163 Opublikowano 3 Listopada 2002 Zgłoś Opublikowano 3 Listopada 2002 poczytaj se instrukcje obslugi :twisted:a może ty mi napisz jak masz ustawione może to coś da masz mojego maila pablo163@wp.pl jak możesz wyślij mi jak to poustawiać na najlepszą wydajność procz taktowania proca. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...