Manciarz Opublikowano 29 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 29 Kwietnia 2005 Kurde zachcialo mi sie go podkrecac w biosie i tzk ustawilem na 105x50 czy cos takiego i jeszcze tamto na dole na 9x i po tym komp mi juz nie wstal tzn procesor jest ok bo sprawdzilem go na innym kompie ale po wpieciu w ta moja plyte monitor sie nie wlacza. hmm co teraz zrobic probowalem wyciagnac baterie i wlaczyc bez niej zeby wyzeowac ustawienia ale nic to nie dalo. pomocy!!! Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Manciarz Opublikowano 29 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 29 Kwietnia 2005 plyta glowna to: K7S5A Pro form factor: FULLATX Chipset: SiS735 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Przemq Opublikowano 29 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 29 Kwietnia 2005 (edytowane) Wyciag baterie przy wyłaczonym komputerze, tak dla pewności na pół godziny. Możesz także pobawic sie zworką......... EDIT: edytuj posty, bo zostaniesz warna ;] Edytowane 29 Kwietnia 2005 przez Przemq Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
victor89 Opublikowano 29 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 29 Kwietnia 2005 przy resecie biosu, wypnij wtyczkę od zasilacza z płyty głównej.. bareryjke wyciągnij na jakieś 10 min... jak nie zadziała to ch*** wie coś ty mu zrobił :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Manciarz Opublikowano 29 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 29 Kwietnia 2005 (edytowane) przy resecie biosu, wypnij wtyczkę od zasilacza z płyty głównej.. bareryjke wyciągnij na jakieś 10 min... jak nie zadziała to ch*** wie coś ty mu zrobił :) 1417914[/snapback] czyli walnac mu clear cmos tak?? Editt: juz dziala wszystko pomoglo wyjecie baterii na 30min ;) dzieki for all Edytowane 29 Kwietnia 2005 przez Manciarz Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Radeon Opublikowano 29 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 29 Kwietnia 2005 wlasnie z krzesla spadlem dziwisz sie ze komp nie wstaje ? jak Ci sie udalo wsadzic Celetona do SocketA ?? Sis735 byl pod AMD!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! i ten ECS K7S5A jest pod AMD!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! cos Ci sie poje.balo jak juz to mowisz o ECS P6S5A a na niej to nie wiem czy co kolwiek podkrecisz bo ma szyny 66/100/133 chyba ze masz zmodyfikowany BIOS Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wojwar Opublikowano 29 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 29 Kwietnia 2005 czyli walnac mu clear cmos tak?? Editt: juz dziala wszystko pomoglo wyjecie baterii na 30min ;) dzieki for all 1417921[/snapback] na 5 min też by pomogło ;) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...