dzidzi Opublikowano 29 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 29 Kwietnia 2005 Witam wszystkich chciałem zapytać czy ktoś może miał podobny problem i jak go rozwiązał. Nowa drukarka HP1020 LaserJet instalacje przebiega pomyślnie do 100% potem mam okienko w którym pisze w skrócie, że aby instalacja została ukończona podłącz kabel USB i uruchom drukarkę tak też robię a komputer szuka i szuka i nic. Próbuję inaczej restart kompa włączam drukarkę pod USB bez instalacji (powinien ją wykryć) i komputer wykrywa szuka i pisze że znalazł nowe urządzenie zostało zainstalowane i odrazu żę urządzenie jest nieznane to by było na tyle. Próbowałem na innym kompie to samo. Proszę o pomoc. :blink: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nyny Opublikowano 29 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 29 Kwietnia 2005 Napisz na jakich systemach probowales to instalowac. Moze wystarczy dac aktualizuj sterownik i podac systemowi go z plytki CD, po tym jak nie rozpozna on poprawnie sprzetu. Wszystkie łatki do systemu tez by sie przydały. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dzidzi Opublikowano 29 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 29 Kwietnia 2005 Więc instaluje ją na "świeżo" zakupionym kompie z orginalnym Win XP home ed z zainstalowanym SP2 i wszystkimi dostępnymi łatkami, drugi kopm na którym sprawdzałem jest ciut starszy ale też Win XP i wszystko jak wyżej. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nyny Opublikowano 30 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 30 Kwietnia 2005 Moze poszukaj na stronie producenta jakis innych sterowników i sproboj z nimi. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...