kacprz Opublikowano 29 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 29 Kwietnia 2005 mam plytke nowa DFI LanParty UT NF4 Ultra-D pamiec 512 na 400 amd athlona 3000 64 i nie moge zainstalwac systemu. Podczas instalacji zawiesza sie komputer nie wiem co mam robic !? moze jakis blad w procesorrze ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Przemq Opublikowano 29 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 29 Kwietnia 2005 Napisz dokładnie co się dzieje i w jakim dokładnie momencie. Dysk nie ma bad sektorów ??? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jaro830628 Opublikowano 29 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 29 Kwietnia 2005 Ja tak mialem jak pod athonem 1ghz i ECS k7s5a 384sd ram za słaby zasilacz bo tylko 235wat i ciągle sie wieszało podczas instalowania systemu! a i później w systemie sie zacinał i restart !! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ziutek05 Opublikowano 29 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 29 Kwietnia 2005 zdejmij wszystkie partycje i sformatuj dysk podaj wiecej danych o sprzecie Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
.:TIMONek:. Opublikowano 29 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 29 Kwietnia 2005 TO nie wina dysku :) stawiam na ramy, dwa razy mialem uszkodzone i 2 razy wywalaly blad podczas instalacji systemu. (niebieski ekran za kazdym razem w innym momencie) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jaro830628 Opublikowano 29 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 29 Kwietnia 2005 kolega nic nie pisze o niebieskim ekranie :D to musi byc zasilacz! tak przypuszczam :> Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
.:TIMONek:. Opublikowano 29 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 29 Kwietnia 2005 No dobra :) Albo zasilacz albo ramy :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Crazy_Ivan Opublikowano 29 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 29 Kwietnia 2005 Przydało by się jeszcze wspomnieć o takim mało istotnym szczególe - jaki to system? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kacprz Opublikowano 29 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 29 Kwietnia 2005 ramy wydaje mi sie ze nie bo wyjelem z kompa w ktorym wszystko bylo ok na dysach sprawdzlaem 2 slyszalem ze to tez moze byc wina prca a zasilacz mam slaby bo chyba 250 modecoma a powienien byc przynajmnie z 350. Sytemy jakie instalowalem to windows xp i mandriva 10.2 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jaro830628 Opublikowano 30 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 30 Kwietnia 2005 to sie powtórze jeszcze raz to zasilaczjest za słaby !jak byś miał przynajmniej 300 wat to bys nie miał rpoblemu! ale jak musisz kupic zasilke to weź już coś dobrego bo niebawem zamaży ci sie podkrecanie !znając zycie :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
.:TIMONek:. Opublikowano 30 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 30 Kwietnia 2005 Nawet gdyby nie byla to wina zasilacza (chociaz pewnie tak jest), to i tak musisz go kupic bo dlugo na tej zasilce ten komp by nie pochodzil... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kacprz Opublikowano 1 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 1 Maja 2005 sprawdzalem wlasnie na zasilaczu 350W Feel LC-B350 (PFC) i efekt taki sam czzy dalej jest to wina zasilacza i ten tez nie wystarcza ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...