Vitton Opublikowano 29 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 29 Kwietnia 2005 Witam czy moze mnie ktos olsnic jak podkrecac bez ograniczen tym programem? Problem jest w tym ze rdzen karty moge dac maksymalnie 375 mhz i dalej nic a mam radka 9550 gigabyta czyli spokojnie idzie na 400mhz .w ati tool moglem bez limitu ale chcialbym to w tray tools zrobic pomozecie? z gory dziekuje :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
NightClubber Opublikowano 29 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 29 Kwietnia 2005 W ATT dajesz Tools & Options/General Options i odznaczasz parafkę przy "Use limits for overclocking". Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Vitton Opublikowano 29 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 29 Kwietnia 2005 W ATT dajesz Tools & Options/General Options i odznaczasz parafkę przy "Use limits for overclocking". 1418055[/snapback] dzieki ci a takie to proste :P heh to ja moze w takim razi epoprosze o jakis link to instrukcji po polsku tego programu zeby bylo wszystko wytlumaczone o co chidzi dziekuje wam Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...