pajacyk Opublikowano 2 Listopada 2002 Zgłoś Opublikowano 2 Listopada 2002 Muszę kupić nową płytę i chyba będzie to ga-7va i tylko jedno pytanie: ma dzielnik 1/5 w opcji szukaj byłem i resztę znalazłem :) aha: jeżeli ktoś ma tego Gigabyte`a to proszę o wrażenia z użytkowania na priva Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nyny Opublikowano 16 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 16 Stycznia 2003 napewno ma dzieln ik 1/5 skoro obsluguje magistrale 166 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
punek Opublikowano 16 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 16 Stycznia 2003 Witam Co prawda mam Ga7-vaxp i jestem z niej zadowolony. Tylko przed włożeniem odłącz wiatraczek na "czipsecie" bo po kilku tygodniach on strasznie warczy. Ktoś pisał na forum że u niego temp. wzrosła o 1*C. Ja u siebie wyłączyłem ale nie wiem o ile temp wzrosła bo zawsze zapominam sprawdzić. pozdrawiam Punek Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
clooney Opublikowano 20 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 20 Stycznia 2003 Witam Co prawda mam Ga7-vaxp i jestem z niej zadowolony. Tylko przed włożeniem odłącz wiatraczek na "czipsecie" bo po kilku tygodniach on strasznie warczy. Ktoś pisał na forum że u niego temp. wzrosła o 1*C. Ja u siebie wyłączyłem ale nie wiem o ile temp wzrosła bo zawsze zapominam sprawdzić. pozdrawiam Punek byB ju| wtek o tym, wystarczy nasmarowa wiatrak ... szukaj ... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
clooney Opublikowano 20 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 20 Stycznia 2003 Witam Co prawda mam Ga7-vaxp i jestem z niej zadowolony. Tylko przed włożeniem odłącz wiatraczek na "czipsecie" bo po kilku tygodniach on strasznie warczy. Ktoś pisał na forum że u niego temp. wzrosła o 1*C. Ja u siebie wyłączyłem ale nie wiem o ile temp wzrosła bo zawsze zapominam sprawdzić. pozdrawiam Punek bylo juz watek o tym, wystarczy nasmarowac wiatrak ... szukaj ... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hipo Opublikowano 20 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 20 Stycznia 2003 Ma dzielnik 1/5 ale weź lepiej VAX nie wiele droższa a masz sieciówke i możliwość zmiany mnożnika Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...