wrobsipl Opublikowano 29 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 29 Kwietnia 2005 Mam taki problem gy instaluje winde xp i prosi o stery wkładam dyskietke i odczytuje mi stery do sata to dostaje posta typu błąd niespodziewany błąd podczas odczytu texsetup.oem (cos takie go) i potem podaje sciezke do cd romu D:/xp1/..... No nie mogo sobie z tym poradzic kombinowałem inne dyskietki inne stery windowsy nic :mur: Dysk sata segate baracuda 80 Soltek Frn2 - rl prosze pomocy :oops: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
janekwisniewskipadl Opublikowano 29 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 29 Kwietnia 2005 Oojojoojojojojooj, wiele razy bylo - bo sam kiedys pytalem. Musisz specjalnie spreperowac dyskietke. Pewnie na plycie od mobo bedziesz mial program -->> moze nawet sama dyskietke Ci dali Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Trendzik Opublikowano 30 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 30 Kwietnia 2005 Oojojoojojojojooj, wiele razy bylo - bo sam kiedys pytalem. Musisz specjalnie spreperowac dyskietke. Pewnie na plycie od mobo bedziesz mial program -->> moze nawet sama dyskietke Ci dali 1418178[/snapback] Zamierzam kupić taki dysk jak ty masz Seagate 200GB sata / ncq czy z nim tez sa takie problemy przy instalacji ?? Bo ja zawsze (teraz mam dysk Ultra Ata 133) to instalowalem Windows XP with SP 1 bez problemu. Czy będą jakieś problemy z tym dyskiem, po każdym formacie muszę się chrzanić z jakimiś dyskietkami ?? Jak to jest Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
janekwisniewskipadl Opublikowano 1 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 1 Maja 2005 Ja nie mam zadnych problemow, nie uzywam zadnej dyskietki. Instaluje zawsze XP SP2 i wszystko chula bez tych gowien. W sumie jesli bys chcial to moge Ci odsprzedac ten dysk, kupiony w marcu. Gwarancja na 60 [w karcie pisze 36-ale to bym ci wyjasnil pozniej]. Bo ukruszylem sobie procek i musze zmienic na nowy. Temp dysku aktualnie 31 jak posiedzie to okolo 38. Pozdro Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...