Skocz do zawartości
wrobsipl

Sata Problem Podczas Instalacji Win Xp Home/prof

Rekomendowane odpowiedzi

Mam taki problem gy instaluje winde xp i prosi o stery wkładam dyskietke i odczytuje mi stery do sata to dostaje posta typu błąd

niespodziewany błąd podczas odczytu texsetup.oem (cos takie go) i potem podaje sciezke do cd romu D:/xp1/.....

No nie mogo sobie z tym poradzic kombinowałem inne dyskietki inne stery windowsy nic :mur:

Dysk sata segate baracuda 80

Soltek Frn2 - rl

prosze pomocy :oops:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Oojojoojojojojooj,  wiele razy bylo - bo sam kiedys pytalem. Musisz specjalnie spreperowac dyskietke. Pewnie na plycie od mobo bedziesz mial program -->> moze nawet sama dyskietke Ci dali

1418178[/snapback]

Zamierzam kupić taki dysk jak ty masz Seagate 200GB sata / ncq czy z nim tez sa takie problemy przy instalacji ?? Bo ja zawsze (teraz mam dysk Ultra Ata 133) to instalowalem Windows XP with SP 1 bez problemu. Czy będą jakieś problemy z tym dyskiem, po każdym formacie muszę się chrzanić z jakimiś dyskietkami ?? Jak to jest

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Ja nie mam zadnych problemow, nie uzywam zadnej dyskietki. Instaluje zawsze XP SP2 i wszystko chula bez tych gowien.

W sumie jesli bys chcial to moge Ci odsprzedac ten dysk, kupiony w marcu. Gwarancja na 60 [w karcie pisze 36-ale to bym ci wyjasnil pozniej]. Bo ukruszylem sobie procek i musze zmienic na nowy. Temp dysku aktualnie 31 jak posiedzie to okolo 38.

Pozdro

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi