pluciorx Opublikowano 29 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 29 Kwietnia 2005 (edytowane) Mam zamiar sprawic sobie procka Celeron 1,2 tulatin v core 1.5 ale nie chcem zmienic płytki DFI CB60-v3 interesuje mnie czy ten procek pujdzie na tym. płytka z tego co widze ma wysokie FSB ale nie wiem jaki mnoznik i zakres napiec. Prosze o opinie na ten temat i ew jaka tania płytke kupie pod niego? Edytowane 30 Kwietnia 2005 przez pluciorx Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dreamek Opublikowano 30 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 30 Kwietnia 2005 na niej nie pójdzie tualatin opis mobo: VIA 693/596A chipset. Supports Celeron™ 300A-533MHz or future 100MHz FSB. Slots: 1 AGP, 3 PCI, 2 ISA (1 PCI/ISA slot). 3 DIMM sockets. ATX form factor. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
klamot Opublikowano 2 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 2 Maja 2005 Pójdzie ale przez przejściówkę Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dreamek Opublikowano 3 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 3 Maja 2005 a nie sądzisz, ze mobo nie obsłuzy takiego mnoznika ? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...