s0n1c Opublikowano 30 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 30 Kwietnia 2005 Mam pytanie ktory program bedzie lepszy do nagrywania plyty z obrazu .cdi (dreamcast). Z tego co wiem to do tego polecaja Discjuggler'a ale chcialbym wiedziec czy Alcohol by sie do tego tez nadawal. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Eskan Opublikowano 30 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 30 Kwietnia 2005 Alcohol nagrywa obrazy z tym rozszerzeniem. Jest to bardzo dobry soft. Polecam! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ppp19 Opublikowano 30 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 30 Kwietnia 2005 ja używam tylko alcohola i jest wypass... polecam Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
expi Opublikowano 30 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 30 Kwietnia 2005 Polecam Alcohol 120%. Ma dużo funkcji i potrafi robić to co masz na celu. Dodatkowo przyjemny w obsłudze. Mam go niedługo i nigdy się w nim nie zgubiłem. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SILENT... Opublikowano 30 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 30 Kwietnia 2005 Alcohol Rullez bierz go i aportuj (lol) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...