kawczak Opublikowano 30 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 30 Kwietnia 2005 Jak i czym ustawic FSB i timingi pamieci?? :D Jestem początkujący, więc na mnie nie jechać :D . Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jaro830628 Opublikowano 30 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 30 Kwietnia 2005 (edytowane) koniecznie to przeczytaj a zrozumiesz ! :D http://forum.purepc.pl/index.php?showtopic=29395&hl=timingi Edytowane 30 Kwietnia 2005 przez Jaro830628 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kawczak Opublikowano 30 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 30 Kwietnia 2005 Tylko że ja mam tak starą płte, że tam nic nie ma... :D . Tylko ustawienia zegaru procesora... :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
expi Opublikowano 30 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 30 Kwietnia 2005 Spróbuj pobuszować w internecie. Widywałem oprogramowanie do tego dla poszczególnych modeli płyt głównych. UWAGA! Musi to oprogramowanie być kompatybilne z twoją płytą główną! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kawczak Opublikowano 30 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 30 Kwietnia 2005 Do mojej plyty akurat nie ma takiego cuda... :D . A jak podwyższyć napięcie procesora z poziomu Windowsa?? I jakim programem?? :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...