Waszek Opublikowano 30 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 30 Kwietnia 2005 Witam Mam problem zakupiłem sobię nowy radiator + wentylator z miedzi na karte ale nei wiem jak go wymeinić bo stary jest przyklejony do chipsetu jak go odkleic...? Wsadziłem karte do zamrazalnika na 25minut ale nic nawet nie drgnie z ukreceniem go?? A karta się okropnie grzeje... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Vitton Opublikowano 30 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 30 Kwietnia 2005 Witam Mam problem zakupiłem sobię nowy radiator + wentylator z miedzi na karte ale nei wiem jak go wymeinić bo stary jest przyklejony do chipsetu jak go odkleic...? Wsadziłem karte do zamrazalnika na 25minut ale nic nawet nie drgnie z ukreceniem go?? A karta się okropnie grzeje... 1418802[/snapback] Napisalbys jaka posiadasz karte :) super by było to mozna cos dzialac 25 min to chyba trooche za krotko :) tak mi sie wydaje... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Waszek Opublikowano 30 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 30 Kwietnia 2005 Już sobie pporadziłem, znalazłem kompedium wiedzy o 9800 tam pisało aby podważyć subokrętem i podziałało. Dzięki za pomoc... :-) Pozdrawiam Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...