Skocz do zawartości
Stinky Winky

Abit Nf7+zalman Nb32j+titan

Rekomendowane odpowiedzi

Mam problem bo nie bardzo wiem jak zainstalowac wiatrak Titan TFD-501012S na zalmana NB32J. Problem polega na tym ze nie rozstaw wiatraczka jest 50x50 a zalman 40x40 wiec mam pytanie czy cos da sie z tym zrobic zeby to razem dzialalo????

Edytowane przez Stinky Winky

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

cos mi sie widzi ze niektorzy w mlodosci to siedzieli przed tv zamiast sie bawic klockami lego. facet troche inwencji przeciez to nie ma nic wspolnego z komputerami. spytaj mamy moze ona ma troszke wiecej wyobrazni.

1419342[/snapback]

Ja pierd... jaki z ciebie koles jest. ale coz... Jak nie masz zadnego konstruktywnego pomyslu to sobie po prostu odpusc pisanie tutaj. To nie ma nic wspolnego z komputerami?? Hmm a moze to pytanie z dziedziny biologii molekularnej jest, albo z botaniki. Wkurzaja mnie kolesie na tym forum ktorzy nie umieja pomoc tylko przygaduja. Mogliby sie po prostu nie odzywac jesli ich to tak wkurza ze ktos ma takie male problemy. Do tej pory was nie obrazalem ale...

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

LOLLLLLL logan znowu leczy komplksy na bogu ducha winnych ludziach,cóz..pytanie może nie do końca inteligętne przyznaje,ale bez przesady logan...ja to bym na miejscu twojego ojca w dzecinstwie bil tymi klockami lego,i kazal ogladac w TV program pt "Koło fortuny" bo ty jakoś nie masz szczęścia do ..wyobrazni,zamiast jezdzic po kazdym i gdzie sie da to proponuje wreszcie sie po porstu zamknać bo jestes nadzywczaj irytujaćym czlowiekiem,chyba nie masz zbyt wielu znajomych,ale olać cię.A co do pytania...To ze jest większy nie znaczt ze nie mozesz go wsadzic,bedzie najyzej jescze owiewal, no pomysl troche...i jescze zosatje kwestia czy zmiesci się..jaki masz cooler na proca?

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

szczerze mowiac zrobilem cos innego wymienilem radiator na nb42j i zamontowalem wiatrak na bok zalmana. A tak a propo przejrzalem sobie dzisiaj forum i ile jest postow w stylu "Barton czy Sempron" albo innych. Nie kumam czemu na tych ludziach ktorzy je postuja nikt sie tak nie wyzywa ale kit z tym. Co do moich znajomych to bys sie jeszcze zdziwil. To ze nie siedze na co dzien w kompach jakos nie ma znaczenia dla mojej dziewczyny, kolezanek i kolegow. W ogole nie wiem po co ja sie tlumacze. Moze wlasnie na tym polega moja glupota...

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

oj udaliscie wy sie moi mili, jeden kiepsko pisze drugi czyta.

ten wiatrak przykrec na gore zalmana chociazby na jedna srubke, odpasc nie odpadnie a powietrze bedzie sie rozchodzic we wszystkich kierunkach po odbiciu od spodu radiatora a tak idzie tylko w jednym i gorzej chlodzi nb oraz reszta bzdetow na mobo. ale do tego bogu gucha winny czlowiek nie potrzebuje zadnej wiedzy o komputerach, tylko palcem pogmerac kolo wiatraczka i zobaczyc jak powietrze lata.

gosu do zobaczyska w nastepnym topicu gdzie ja pojade kogos za niesuzkanie a ty mnie za wyzywanie. a jezeli to ty grywasz na artnecie to tam tez sie mozemy poklocic.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

• Dodaj nową pozycję...