wodrzu Opublikowano 2 Listopada 2002 Zgłoś Opublikowano 2 Listopada 2002 Jaka wybrac grafe z vivo do okolo 800 zlotych??? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lagier Opublikowano 2 Listopada 2002 Zgłoś Opublikowano 2 Listopada 2002 Prolink GF4 Ti4200 128MB VIVO :) :D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
_Vip_ Opublikowano 2 Listopada 2002 Zgłoś Opublikowano 2 Listopada 2002 Prolink GF4 Ti4200 128MB VIVO :) :D Jesli chodzi o karty ViVo na chipach nVidii TO JEDNA WIELKA PORAZKA te karty ladnie przechwytuja rozdzialki takie jak 320x240 ale dalej jest juz ciezko.Jesli zalezy Ci na zgrywaniu materialu na kompa np.z kamerki video to tylko i wylacznie karty ATi z wbudowanym ukladem RAGE TEATHER.Jest to uklad odpowiedzialny za kodowanie i dekodowanie strumienia video.Przy pomocy mojej karty moge bez najmniejszych uszczerbkow na jakosci i predkosci zgrywac taki wlasnie material bezposrednio do MPEG2 w pelnym PAL'u (720x576).nVidia robi dobre kart do gier,ale jesli chodzi o karty ViVo to tylko i wylacznie ATi sie liczy. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lagier Opublikowano 3 Listopada 2002 Zgłoś Opublikowano 3 Listopada 2002 Prolink GF4 Ti4200 128MB VIVO :) :D Jesli chodzi o karty ViVo na chipach nVidii TO JEDNA WIELKA PORAZKA te karty ladnie przechwytuja rozdzialki takie jak 320x240 ale dalej jest juz ciezko.Jesli zalezy Ci na zgrywaniu materialu na kompa np.z kamerki video to tylko i wylacznie karty ATi z wbudowanym ukladem RAGE TEATHER.Jest to uklad odpowiedzialny za kodowanie i dekodowanie strumienia video.Przy pomocy mojej karty moge bez najmniejszych uszczerbkow na jakosci i predkosci zgrywac taki wlasnie material bezposrednio do MPEG2 w pelnym PAL'u (720x576).nVidia robi dobre kart do gier,ale jesli chodzi o karty ViVo to tylko i wylacznie ATi sie liczy. masz racje niepomyslalem :oops: chcialem mu zaproponowac cos wydajnego w grafie 3d :lol: ATI jesli chodzi o przechwytywanie obrazu z kamerki jest duzo lepsze niz GF. Kup sobie radka 8500 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 3 Listopada 2002 Zgłoś Opublikowano 3 Listopada 2002 Jeżeli ci nie zależy na gierkach to kup sobie starego dobrego rage 128 pro VIVO zaoszczedzisz kasy a efekt taki sam a jeżeli zależy ci na gierkach to zaopatrz się w jakiegoś Radeona 7500 vivo (R8500 vivo za 800zł raczej nie kupisz.) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lechoo Opublikowano 3 Listopada 2002 Zgłoś Opublikowano 3 Listopada 2002 Jeśli zależy Ci szczególnie na jakości zgrywanego obrazu, to może wyjściem jest osobna karta video :?: Jest to koszt coprawda nieporównywalny do Vivo, ale jakość też trudno porównywać :) Godne polecenia są szczególnie produkty firmy Pinnacle, np. DC10+ (sprzętowa kompresja MJPEG) można czasami okazyjnie kupić (używaną) za około 500zł, polecam - napewno się nie zawiedziesz :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
thoms Opublikowano 3 Listopada 2002 Zgłoś Opublikowano 3 Listopada 2002 proponuje gfTi200 gainward powerpack. ja takiego mam i jest spoks Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ZoRrO Opublikowano 3 Listopada 2002 Zgłoś Opublikowano 3 Listopada 2002 A może by tak WinFast A250 LE TD - MyVIVO Edition Wg specyfikacji Maximium Video capture resolution: 720x480 (NTSC & PAL) - czyli nie jest źle, a przy tym gierki też powinny chodzić spoko :D :D :D (ze stronki Leadteka). Więcej WinFast A250 LE TD - MyVIVO Edition Ja mam zamiar taką kupić :D Oczwiście zgadzam się z opinią lechoo Jeśli zależy Ci szczególnie na jakości zgrywanego obrazu, to może wyjściem jest osobna karta video icon_question.gif Jest to koszt coprawda nieporównywalny do Vivo,Cóż jak chce się mieć jakość trzeba ponosić koszty :( Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...