Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Nie kupuj Combo, shitowe one są. Jak już masz kupywać napęd, kup nagrywarę DVD Lite-ON DVDRV SOHW-1653S. Może kosztować nawet 210zł, ale raczej znajdziesz drożej, ale do 300 na pewno nie sięga.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Tak tak, a ten LiteOn to jest dopiero nie"shitowy"!

Do 300zł to można dużo lepszą DVDRW szarpnąć- NEC, LG... i jeszcze kilkadziesiąt złotych na płyty zostanie.

Odpuść sobie Litka, a jeżeli chodzi o combo to możesz też popatrzyć za LG, bo są przyzwoite, wszędzie dostępne i cenowo przystępne.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

dziś mam dobry dzień więc się do was nie przywalę, że zamiast ładnie odpowiedziec na pytanie już w trzecim poście atakujecie wypowiedz poprzednika...

mam kombo więc się wypowiem

1. kombo to porażka bo

1.1. w tej chwili można kupić nagrywarkę dvd za trochę ponad 200 zł. Przy czym faktycznie o ile przy nagrywarkach cd lite-on nie miał sobie równych to przy combo i DVD już dał ciała :? prawda jest taka, że bardzo dużo użytkowników nagrywarek DVD lite-ona ma z nimi najróżniejsze problemy. Np. popularne było to że dołączona płytkla od nero nie chciała się w nich odpalać.

1.2. u mnie pojawia się problem z odczytam danych nagranych na moim combo na innych kompach

1.3. przepala płytki rw - w sensie po 5,6 nagraniach nie mozna juz nic z nimi zrobić

na twoim miejscu kupiłybym jakąś nagrywarkę DVD. i nie byłby to lite-on.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

ja powiem tak mam tego liteona i kumel tez kupowalismy w kilkudniowym odstepie... dziala jak bajka...szybka, cicha, swietnie pali, wszystko czyta...0 słownie ZERO problemow. wydaje mi sie ze to tez zalezy od szczescia bo ani ja ani kumpel nie narzekamy i jestesmy w 100% zadowoleni.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi