Wojx Opublikowano 30 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 30 Kwietnia 2005 Jaki mam kupić napęd combo?Nie bardzo znam sie na sprzęcie... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
munio Opublikowano 3 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 3 Maja 2005 Nie kupuj Combo, shitowe one są. Jak już masz kupywać napęd, kup nagrywarę DVD Lite-ON DVDRV SOHW-1653S. Może kosztować nawet 210zł, ale raczej znajdziesz drożej, ale do 300 na pewno nie sięga. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mastiff Opublikowano 5 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 5 Maja 2005 Tak tak, a ten LiteOn to jest dopiero nie"shitowy"! Do 300zł to można dużo lepszą DVDRW szarpnąć- NEC, LG... i jeszcze kilkadziesiąt złotych na płyty zostanie. Odpuść sobie Litka, a jeżeli chodzi o combo to możesz też popatrzyć za LG, bo są przyzwoite, wszędzie dostępne i cenowo przystępne. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ouara Opublikowano 5 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 5 Maja 2005 dziś mam dobry dzień więc się do was nie przywalę, że zamiast ładnie odpowiedziec na pytanie już w trzecim poście atakujecie wypowiedz poprzednika... mam kombo więc się wypowiem 1. kombo to porażka bo 1.1. w tej chwili można kupić nagrywarkę dvd za trochę ponad 200 zł. Przy czym faktycznie o ile przy nagrywarkach cd lite-on nie miał sobie równych to przy combo i DVD już dał ciała :? prawda jest taka, że bardzo dużo użytkowników nagrywarek DVD lite-ona ma z nimi najróżniejsze problemy. Np. popularne było to że dołączona płytkla od nero nie chciała się w nich odpalać. 1.2. u mnie pojawia się problem z odczytam danych nagranych na moim combo na innych kompach 1.3. przepala płytki rw - w sensie po 5,6 nagraniach nie mozna juz nic z nimi zrobić na twoim miejscu kupiłybym jakąś nagrywarkę DVD. i nie byłby to lite-on. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lobo0 Opublikowano 9 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 9 Maja 2005 ja powiem tak mam tego liteona i kumel tez kupowalismy w kilkudniowym odstepie... dziala jak bajka...szybka, cicha, swietnie pali, wszystko czyta...0 słownie ZERO problemow. wydaje mi sie ze to tez zalezy od szczescia bo ani ja ani kumpel nie narzekamy i jestesmy w 100% zadowoleni. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...