Skocz do zawartości
victor89

Integracja Win Xp + Wszystkie Poprawki + Sp2

Rekomendowane odpowiedzi

No waśnie.. jak to zrobić żeby przy instalacji win XP razem z nim instalowały się WSZYSTKIE poprawki oraz sp2... i jeszcze jedno.. skąd ściągnąć te WSZYSTKIE (podkreślam to śłowo celowo) poprwaki w taki sposób, by nie instalowały się one teraz na moim komputerze (pracuje na win XP bez ani jednej poprawki :P ) tylko zapisały się na dysku w jakimś wskazanym przeze mnie katalogu :). ..

Pozdrawiam !

P.S

Podajcie jeszcze nazwy programów które są konieczne do stworzenia takiego "gold cd" z XP :)

P.S2

Wiem że sp2 do windy XP zawiera większą część poprawek doń, ale nie zawiera tych najnowszych :) stąd moje pytanie o WSZYSTKIE poprawki :)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

intergrujesz np w nlite ( hint : google )

a laty i sp 2 , hmm sp 2 poszukaj na stronie ms , natomiast z latami moze byc problem , bo musisz szukac ich po oznaczeniach

ale nei powinno byc tego za duzo ( to znaczy sp2 ma wszystkie laty krytyczne do mometu jego wydania ) a po wydaniu jego pojawilo sie tylko kilka

http://www.forum.explode.pl/index.php

tam gdzies byl spis lat wydanych

no i jeszcze gdzies na stronce Sgj , mial spis i nawet ladna paczuszke

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi