mos84 Opublikowano 30 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 30 Kwietnia 2005 Właśnie zjadłem puszke szprotek w pomiadorach i strasznie mnie zaczął brzuch napier.... Kupiłem ten syf z BIG FISH'a, bo nie było mojego ulubionego GRAAL'a i teraz mam efekty... NIE KUPUJCIE BIG FISHA!!! Znacie jakies inne smaczne rybki w puszkach (tanie-studiuje) ??? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kwazor Opublikowano 2 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 2 Maja 2005 Do puszki można by cię zamknać ;) I masz tanie mieszkanie . Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mos84 Opublikowano 2 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 2 Maja 2005 aleś ty dowciapny , ho ho ho Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MARIOSKARPA Opublikowano 4 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 4 Maja 2005 a z chebusiem spapał rybki ? :lol: ja tam wole sledziki w tatarskim :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rumun_666 Opublikowano 5 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 5 Maja 2005 John West są z tych lepszych gatunkowo. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Amd_Powered Opublikowano 15 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 15 Maja 2005 kup to http://www.allegro.pl/show_item.php?item=50523488 :lol: moze nie puszka ale tez jakies zakonserwowane;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...