MaciekCi Opublikowano 30 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 30 Kwietnia 2005 Witam :) Składam swoje pierwsze WC i myślę o pompce i o wężach . Na pompke zdecydowałem Hydorka L20 , lecze tego nie ma w sklepach :| więc chodzę po necie i szukam alternatywy i co ? mam mętlik :/ coś ok 100zł . Pompka musi być niezatapialna. Węże ... tutaj to już kompletnie padam :) czytałem topik o wężach , lecz wywnioskować nic nie mogłem :] . W sondzie wygrały Eheimy ... możliwe, lecz ten zielony kolor mi nie pasuje :] . Potem były Cellfasty - a z nimi to ponoć loteria. Tak aż się dziwie że zakładam topik bo pomyślałem że na Tweaku to już chyba wszystko było przerabiane :] a jednak nie ... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
99tomcat Opublikowano 30 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 30 Kwietnia 2005 tu masz temacik gdzie hydorka dostać... http://forum.purepc.pl/index.php?showtopic=127808&hl=hydor a co do węży to moim zdaniem nie warto ładować sie w eheimy...coś taniego cellfasty czy coś w tym guście... sklep ogrodniczy czy budowlany i sam pomacaj i zdecyduj co ci pasuje Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MaciekCi Opublikowano 30 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 30 Kwietnia 2005 ok dziękuję , Hydora zamawiam z pc-cool a wąż ide do ogrodniczego , thx :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piterix Opublikowano 1 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 1 Maja 2005 tu masz temacik gdzie hydorka dostać... 1419144[/snapback] Kurcze... ja się władowałem w Eheimy... myślałem że są dobre... Czy powinienem je wymienić na cell fast ( w obi sprzedają ) ?? Czy Eheimy bardziej się załamują ? ( u mnie w WC płynie ciepła woda około 30 C i boję się żeby się wąż nie załamał bo to grozi wyciekiem... lub przegrzaniem...) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Małkoś Opublikowano 1 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 1 Maja 2005 Było troche już o eheimach. Nie są wcale takie dobre. Ludziom troche szkoda żę weże za 3 zł są lepsze od ich z które zapłacili 3 razy więcej z załamują się tak samo.Tutaj możesz sobie troche poczytać: http://forum.purepc.pl/index.php?showtopic=126586&hl= http://forum.purepc.pl/index.php?showtopic=120938&hl= Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
unitekk Opublikowano 1 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 1 Maja 2005 Przejdz sie po marketach, motoryzacyjnych i ogrodniczych, czasmi można kupić świetne węże za grosze. Jest wiele firm o których nikt nie słyszał robiący świetne węże. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MaciekCi Opublikowano 2 Lipca 2005 Zgłoś Opublikowano 2 Lipca 2005 no i kupiłem 5 różnych węży w tym cellfasty, crystale itp itd i co ? dla mnie Eheimy są najlepsze :> tylko lipa że zielone ale oz to można przeboleć .. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
_HuBi_ Opublikowano 3 Lipca 2005 Zgłoś Opublikowano 3 Lipca 2005 pozwolicie ze sie podepne pod temat. Tez skladam swoje WC i chcialbym rowniez kupic Hydorka L20 lecz forsy braknie, wiec mysle nad S-30. jakie sa wasze opinie na jej temat, czy jest glosna i pierdzi??? jak u niej ze szczelnoscia? za duzo o niej nie znalazlem a kupuje ja z 4max.pl za 7dych prosze o pomoc z gory dzieki Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...