Skocz do zawartości
rakus

Którą Obudowe Wybrać?

Rekomendowane odpowiedzi

duzo mi mówią te 2 kody wiec ... pewnie im wyzszy numerek tym lepszy :lol:...

dziwne pytanie zadajesz... nie precyzyjne... przypomina mi sie anegdota którą zawsze z moim Kwiatuszkiem (tutaj pozdrowienia w tym miejscu :D) przypominamy sobie w podobnych sytuacjach... a było to mniej wiecej tak...

dziewczyna przyszła kupowac aparat do MediaMarktu.. i pyta sie ludzika w czerownej koszulce MEDIAMARKT który aparat ma sobie kupic.. wiec on polecił jej kanona jakiegoś złomiarskiego za 560 pln... a ze kanonik ten miał wymienne wkłądki kolorystyczne.. to klientka pyta dalej...

-a jaki kolor mam wybrac?

- to zalezy jaki sie pani podoba... model jest ten sam...

- a jaki kolor sie panu podoba...?

w tym miejscu wybuchlismy smiechem... i udalismy sie w miejsce gdzie sredni iloraz inteligencji na metr kwadratowy jest wiekszy niz 98 :lol:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

... w tym miejscu wybuchlismy smiechem... i udalismy sie w miejsce gdzie sredni iloraz inteligencji na metr kwadratowy jest wiekszy niz 98 :lol:

1419285[/snapback]

tak glupio gadasz a wiara w castoramie nie wie gdzie co jest, drewniane plyty zamiast byc w dziale drewnianym sa w budowlanym, pytasz sie kolesia o cos i mowi ze nie ma, podchodzisz do innego i sie okazuje ze jednak sa takie rzeczy

gdybym musial tam robic wieksze zakupy to tylko sie ciac na sklepie, albo samemu jechac regal po regale ...

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi