Skocz do zawartości
mos84

Decybelomierz

Rekomendowane odpowiedzi

przprowadzasz kumpla przed modingiem i zostawiasz go w ciszy na jakiśczas żeby sie osłuchał. Potem tuż po wyciszeniu znowu go przyprowadzasz i zostawiasz w tych samych warunkach. Wtedy on ci powie czy jest ciszej czy nie :)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

proponuje abyście się nie udzielali jak macie robić śmientnik z tematu... albo zapraszam na oślą łączke.... Na allegro nie ma decybelomierzy, albo ja nie umie znaleźć. powtarzam pytanie: SKĄD MOGĘ ORT: <span style='color: red;'>ORT: wziąść</span> DECYBELOMIERZ TANIO

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Logan,May 1 2005, 21:55]nie wazne czy jest cicho i czy sie slyszy kompa wazne jest to czy taka iloscia decybeli zaszpanuje przed kolegami. emajrajt?

1421696[/snapback]

noł koment

pytanie: Skąd wziąsc tanio decybelomierz ?

odpowiedź : nie wazne czy jest cicho i czy sie slyszy kompa wazne jest to czy taka iloscia decybeli zaszpanuje przed kolegami.

:mur:

nie toleruje: hiphopu i braku tolerancji.

nie toleruje ludzi, którzy nie tolerują hip hopu.

Edytowane przez mos84

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

ja ci sie staralem mocno ironicznie wskazac glupote samego pomyslu posiadania decybelomierza.

no prosze ciekawych rzeczy sie można dowiedziec na tym forum komputerowym... np. że posiadanie decybelomierza to głupota :lol: czyli ten kto sprawdza hałas decybelomierzem jest głupi ? :mellow:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

no chyba lepiej jest napisać do "przyjaciółki" niż czekać aż ktoś tu odpowie na pytanie, bo jak narazie to chyba sami nabijacze postów się udzielili. prostoa rada - nie znasz odpowiedzi na pytanie - nie udzielaj sie. 18 postów i brak jakiejkolwiek odpowiedzi skąd wziąsc decybelomierz... :?

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Pod haslem "decybelomierz" raczej nie za duzo znajdziesz tego co cie interesuje bo w decybelach nie podaje sie tylko cisnienia dzwieku, to taka uniwersalna jednostka chyba. Szykaj raczej pod "miernik ciśnienia dźwięku", znalazlem cos takiego http://www.elektroda.net/audio/index2.html tam masz 2 projekty tylko nie chce mi sie sciagac programu do ich otwaria wiec nie powiem czy warto :D

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi