mos84 Opublikowano 30 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 30 Kwietnia 2005 witam, chce sprawdzic ile decybeli wydaje moj złom. skąd ORT: <span style='color: red;'>ORT: wziąść</span> tanio takie urządzenie ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ajsi Opublikowano 1 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 1 Maja 2005 Pewnie z Allegro, ale czy tanio i czy trafisz taki co chcesz to już nie wiem. Po kiego grzyba Ci taki miernik, przecież wyniki jakie uzyskasz będą tylko poglądowe. Pozdrawiam! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mos84 Opublikowano 1 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 1 Maja 2005 poprostu chce sprawdzić jakie będą efekty wyciszenia kompa Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dex'ior Opublikowano 1 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 1 Maja 2005 przprowadzasz kumpla przed modingiem i zostawiasz go w ciszy na jakiśczas żeby sie osłuchał. Potem tuż po wyciszeniu znowu go przyprowadzasz i zostawiasz w tych samych warunkach. Wtedy on ci powie czy jest ciszej czy nie :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Stenes Opublikowano 1 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 1 Maja 2005 Lub skombinuj dyktafon, połóż obok kompa, nagraj troche przed wyciszeniem i po wyciszeniu. Porównaj oba nagrania i tyle :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dex'ior Opublikowano 1 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 1 Maja 2005 z dyktafonem to kiepski pomysł bo nie będziesz słyszał różnicy. I tak i tak będzie szum. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
adamm Opublikowano 1 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 1 Maja 2005 W Noki 6210 po wgraniu "tjuningowanego" softa jest miernik decybeli :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mos84 Opublikowano 1 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 1 Maja 2005 proponuje abyście się nie udzielali jak macie robić śmientnik z tematu... albo zapraszam na oślą łączke.... Na allegro nie ma decybelomierzy, albo ja nie umie znaleźć. powtarzam pytanie: SKĄD MOGĘ ORT: <span style='color: red;'>ORT: wziąść</span> DECYBELOMIERZ TANIO Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
[hS.4f] Logan Opublikowano 1 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 1 Maja 2005 nie wazne czy jest cicho i czy sie slyszy kompa wazne jest to czy taka iloscia decybeli zaszpanuje przed kolegami. emajrajt? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mos84 Opublikowano 1 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 1 Maja 2005 (edytowane) Logan,May 1 2005, 21:55]nie wazne czy jest cicho i czy sie slyszy kompa wazne jest to czy taka iloscia decybeli zaszpanuje przed kolegami. emajrajt? 1421696[/snapback] noł koment pytanie: Skąd wziąsc tanio decybelomierz ? odpowiedź : nie wazne czy jest cicho i czy sie slyszy kompa wazne jest to czy taka iloscia decybeli zaszpanuje przed kolegami. :mur: nie toleruje: hiphopu i braku tolerancji. nie toleruje ludzi, którzy nie tolerują hip hopu. Edytowane 1 Maja 2005 przez mos84 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
[hS.4f] Logan Opublikowano 2 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 2 Maja 2005 ja ci sie staralem mocno ironicznie wskazac glupote samego pomyslu posiadania decybelomierza. czy jak sie slucha hiphopu to sie krytyki nie przyjmuje? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mos84 Opublikowano 2 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 2 Maja 2005 ja ci sie staralem mocno ironicznie wskazac glupote samego pomyslu posiadania decybelomierza. no prosze ciekawych rzeczy sie można dowiedziec na tym forum komputerowym... np. że posiadanie decybelomierza to głupota :lol: czyli ten kto sprawdza hałas decybelomierzem jest głupi ? :mellow: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kwazor Opublikowano 2 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 2 Maja 2005 Takie urzadzenia maja w PIP( państowoa Inspekcja Pracy) ale raczej ci nie pozycza.... a tak to najlepiej samemu zrobic.Szukaj na elektroda.pl Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KWS89 Opublikowano 2 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 2 Maja 2005 A czy to sie nie nazywa przypadkiem fonometr? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
[PEDRO] Opublikowano 2 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 2 Maja 2005 Miernik natężenia dźwięku. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
[hS.4f] Logan Opublikowano 2 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 2 Maja 2005 no decybelomierz do mierzenia decybeli przy wyciszaniu wlasnego kompa to hmm... no nie wiem moze tylko mi sie to wydaje glupie. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
.:TIMONek:. Opublikowano 2 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 2 Maja 2005 Mi tez to sie wydaje glupie... bo sadze ze mozna by uzyc mikrofonu i odpowiedniego programu... czy jakos tak... niektorzy nie maja na co kasy wydawac :mur: :mur: :mur: :mur: :mur: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
janekwisniewskipadl Opublikowano 2 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 2 Maja 2005 [ciach!]a on nie chce glupich gadek, zadal pytanie wiec na nie odpowiedzcie. Gdyby chcial takie gowniane odpowiedzi to by zadzwonil na telefon zaufania. Mnie tez interesuje takie cos... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mos84 Opublikowano 2 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 2 Maja 2005 no chyba lepiej jest napisać do "przyjaciółki" niż czekać aż ktoś tu odpowie na pytanie, bo jak narazie to chyba sami nabijacze postów się udzielili. prostoa rada - nie znasz odpowiedzi na pytanie - nie udzielaj sie. 18 postów i brak jakiejkolwiek odpowiedzi skąd wziąsc decybelomierz... :? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
IamWeasel Opublikowano 3 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 3 Maja 2005 Pod haslem "decybelomierz" raczej nie za duzo znajdziesz tego co cie interesuje bo w decybelach nie podaje sie tylko cisnienia dzwieku, to taka uniwersalna jednostka chyba. Szykaj raczej pod "miernik ciśnienia dźwięku", znalazlem cos takiego http://www.elektroda.net/audio/index2.html tam masz 2 projekty tylko nie chce mi sie sciagac programu do ich otwaria wiec nie powiem czy warto :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...