pyrko Opublikowano 30 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 30 Kwietnia 2005 (edytowane) mam pytanie jak ustawic sasiadowi siec w xp by nie wyskakiwal mi taki komunikat jak ponizej.. / sam mam tak jak i on konfiguravje automatyczna + udostepnianie plikow, moj brat takze , wszyscy moga przegladac moje udostepnione pliki , mojego brata , a na sasiada komputer nie da sie wejsc , mimo ze wszystko jest ustawione pozornie tak samo .. prosilbym o precyzyjna odpowiedz, napewno ktos spotkal sie z tym problemem .. sasiad ma udostepnione pliki , nie ma zadnych hasel itp , firewalli .. nic , xp+ sp2 wylaczone centrum zabezpieczen itp, a jednak nie da sie przegladac jego komputera ( ta sama grupa robocza ) pojawia sie takie okno , ale najczescie wyskakuje pytanie o jakies haslo sieciowe , jakiego nikt nigdy nie zakladal Edytowane 30 Kwietnia 2005 przez pyrko Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tumeks Opublikowano 30 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 30 Kwietnia 2005 Witam może byc kilka przyczyn 1. Musisz zrobic komputer sasiada kretorem sieci (czy jakos tak) 2.Jak masz Sp2 zawsze trzba podać hasło wpisz login "Administrator" i haslo puste i powwino wejśc ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pyrko Opublikowano 30 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 30 Kwietnia 2005 ok sprobuje:] z tym administratorem, a co do "kreatora" to nie wiem zbyt dokladnie o co chodzi.. nasze komputery sa "rownorzedne" w sieci , sluzy nam on do polaczenia z routerem od neostrady ps jakim cudem wrzucilem 800mhz ddr w a6600td? , moj chodzi 550/720 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cooli Opublikowano 1 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 1 Maja 2005 ..., a co do "kreatora" to nie wiem zbyt dokladnie o co chodzi.... 1419723[/snapback] jak otworzysz "moje miejsca sieciowe" to po lewej stronie znajdziesz Kreator konfiguracji sieci. Skorzystaj z niego i powinno być wszystko OK Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pyrko Opublikowano 1 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 1 Maja 2005 fakt zaspany bylem .. dzieki wiem o co chodzi :] mam jeszcze jeden problem -- mianowicie od pewnego czasu nie "animuja" mi sie gify w windowsie , niezaleznie czy je przegladam , czy wklejam do gg itp , mozna to jakos wlaczyc ponownie?? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cymex Opublikowano 1 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 1 Maja 2005 A konto "Gościa " u sąsiada jest włączone ?? Panel sterowania -> konta użytkowników Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pyrko Opublikowano 2 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 2 Maja 2005 takie cos sie pojawia jak chce wejsc na jego komputer Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ice_sagan Opublikowano 2 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 2 Maja 2005 (edytowane) :) otwórz moj komputer u sasiada i kliknij na PARTYCJI jakiejkolwiek prawym udostępnianie - zakladka udostepnianie i masz na niebiesko "jeśli masz swiadomość........." kliknij to i bez kreatora poi prostu udostepnij pozniej mozesz zdjac udostepnienie z dyskua reszta bedzie dzialala bez goopich pytan o logofanie B) Edytowane 2 Maja 2005 przez ice_sagan Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pyrko Opublikowano 2 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 2 Maja 2005 wielkie dzieki , sprobuje Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ramzi66 Opublikowano 5 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 5 Maja 2005 http://forum.win-os.pl/viewtopic.php?t=1675 http://infojama.pl/sections.php?op=viewarticle&artid=81 http://banita.pl/konf/smbudostwinxp.html te linki ci rozwieja wszelkie watpliwosci na ten temat, jak jescze sobie nie poradziłeś. Pozdrawiam Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pyrko Opublikowano 5 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 5 Maja 2005 juz sobie poradzilem ale wielkie dzieki za linki :) pozdrawiam Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...