RepsOn Opublikowano 24 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 24 Października 2005 Ja tez pogralem troche w ta gra i hmm..po obejrzeniu intra myślałem ze jakaś super grafa będzie...a tu taki ...hmm..zonk :o No to mysle wlacze 1600x1200 bedzie fajnie...i co ?? zonk :o Ale spoko wkoncu to jakas konwersja z psow_dwójeczek i innych badziewi... Troche nudno sie gra..chodze i nonstop wypadaja te same potworki prawie..od czasu do czasu jakis klient z karabinem...zabijam go ..biore jego karabin i mam juz 2 w obydwu rękach..i tu chyba najwieksza zenada tej gry..po wypróżnieniu magazynkow..on WYRZUCA ta druga bron..DEBIL..Jesce to skakanie..nie dosc ze programisci nie bardzo wiedza jaka jest sila grawitacji to ten Marine sie wyjątkowo szybko meczy skakaniem..kilka skokow i potem [gluteus maximus] jakis blad i skakania nie ma jak dla mnie max 5/10 ;] Jeśli chcecie postrzelać do obcych to polecam AvP ;] btw..mam nadzieje ze S.T.A.L.K.E.R. będzie lepszy ;] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość hydro2 Opublikowano 25 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 25 Października 2005 Az mi sie glupio czyta takie opinie :| Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pcmax Opublikowano 27 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 27 Października 2005 no jzu dawno kolega mial ta gre a dopiero ja sobie wzialem dzisaj jescze nie zainstalwoalem jutro to zrobie bo jak wiecie dlugi weekend i trzeba jakos zabic czas Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pcmax Opublikowano 31 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 31 Października 2005 no mi sie nawet fajnie w to gra mam ustawienie: 1280x1024 max detale wygładzanie krawedzi 8x no i antyalisyng 8x i bez zajekniecia wszystko pieknie smiga a co do fabuly to troszke zamalo ma w sobie mroku! szkoda doom byl za ciemny a area zbyt jasna wiec trudno sie przestraszyc! kurcze i nie lubie autosave'ingu keidy byly te czasy jak samemu sie save'owalo! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kapi1973 Opublikowano 5 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 5 Grudnia 2005 Help! Jestem w 2 misji ,,the search" i znalazłem tylko 1 reke z kodem żeby otwożyć drzwi.Gdzie jest 2.Kurde bez tego nic nie idzie,kręce się w koło i nic.Pomocy :mur: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
strof_23 Opublikowano 6 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 6 Lutego 2006 pomozcie bo nie moge jakiejs pierwszej planszy przejsc. biegam w kolko i nic. a to screeny z tej misji http://strof23.dl.interia.pl/screenshot001.bmp http://strof23.w.interia.pl/screenshot002.bmp http://strof23.w.interia.pl/screenshot003.bmp z gory wielkie dzieki. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sagrespl Opublikowano 10 Września 2006 Zgłoś Opublikowano 10 Września 2006 AREA 51 jest świetna !!!! Co za klimat. Niedawno przeszedłem Prey'a i bardzo się rozczarowałem. Dużo gorsza gra od Area 51. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jabar83 Opublikowano 10 Września 2006 Zgłoś Opublikowano 10 Września 2006 No i ? Tak każdy temat będziesz odświeżał o grze ,która większość tu już dawno przeszła pisząc jaka ta gra jest super, czy napiszesz coś konkretnego ? Jaka grywalność ,grafika ,muzyka,AI przeciwników czy gra straszy ,czy jest nudnawa i linowa. Co Ci przypadło do gustu ,jakie elementy w grze etc.. Ja się bawiłem przy tej grze baaardzo dobrze. Zwłaszcza że głos podkładał David Duchovny i to mi już starczy. ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
stranded Opublikowano 11 Września 2006 Zgłoś Opublikowano 11 Września 2006 david duchovny sprawiał, że gra stawała się ciekawsza. chociaż jak dla mnie gra za krótka Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
s0lid Opublikowano 11 Września 2006 Zgłoś Opublikowano 11 Września 2006 czy ktoś wie ile ma ona chapterów? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Przemol^N Opublikowano 12 Września 2006 Zgłoś Opublikowano 12 Września 2006 http://db.gamefaqs.com/console/ps2/file/area_51_ng_a.txt z tego wynika ze 18. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Game_Plan Opublikowano 7 Października 2008 Zgłoś Opublikowano 7 Października 2008 za darmo do pobrania (legalnie) http://news.bigdownload.com/2008/10/07/dow...full-free-game/ Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
yuucOm Opublikowano 7 Października 2008 Zgłoś Opublikowano 7 Października 2008 Wygląda zachęcająco, ma kilka strasznych momentów i ogólnie podejmuje fajny temat ;). Ściągam skoro za free. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...