rolandzio Opublikowano 30 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 30 Kwietnia 2005 (edytowane) witam panowie B) wiem ze napewno ten temat byl juz bardzo duzo razy powielany na forum i ja rozwniez to robie :-| doradzcie mi prosze jakie mobo kupic z nizej podanych i uzasadnijcie konkretnie dlaczego wlasnie ten produkt polecacie 1. abit av8 2. msi neo2 platinum 3. gigabyte k8ns-939 lub k8ns ultra939 chodzi o to ze kupuje A64 3000+ i pozostaje przy AGP (ograniczone fundusze :mur: ) i zalezy mi na jak wydajnejszej plycie jesli chodzi o grafe bo chce zajac sie programami CAD. dobrze tez by wypadalao zrobic o/c ale bez szalenstw :rolleyes: wiem ze wszystkie podane plyty to dobre rozwiazania a z tego co juz przeczytalem to msi na najlepiej idzie agp (test chipa) jednka czy jest to wyrazna przewaga? i jak to jest jeszcze z ddr2??? placa sie to ladowac do tego proca czy lepeij pozostac jeszcze przy ddr prosze pomozcie bo juz sam nie wiem co wybrac!!! z gory dziekuje Edytowane 30 Kwietnia 2005 przez rolandzio Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Twój Pan Opublikowano 30 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 30 Kwietnia 2005 wiem ze wszystkie podane plyty to dobre rozwiazania a z tego co juz przeczytalem to msi na najlepiej idzie agp (test chipa) jednka czy jest to wyrazna przewaga? i jak to jest jeszcze z ddr2??? placa sie to ladowac do tego proca czy lepeij pozostac jeszcze przy ddr 1419440[/snapback] Neo2 - najlepsza mobo pod s939 i agp DDR2? Moze od razu DDR3? :wink: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rolandzio Opublikowano 30 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 30 Kwietnia 2005 a czym roznia sie dwie wersje tych plyt jkaie mozna obecznie kupic MS-7025 i MS-7025-010 ????? :blink: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
VerB Opublikowano 30 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 30 Kwietnia 2005 (edytowane) Neo2 - najlepsza mobo pod s939 i agp DDR2? Moze od razu DDR3? :wink: 1419447[/snapback] a ty co ?? wszechwiedzacy ze taki uprzejmy jestes ?? N/C ... <_< do autora tego tematu , proponuje epoxa 9nda3j lun 9nda3+ Edytowane 30 Kwietnia 2005 przez VerB Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ent Opublikowano 30 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 30 Kwietnia 2005 Polecam Epoxa jak Verb lub MSI Neo2. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rolandzio Opublikowano 30 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 30 Kwietnia 2005 a nie wiecie moze czy na 100% w budzie da sie upchac zasilacz ,Msi Neo2 i pentagrama 100alcu+ plus oczywiscie cala reszte?? moze widzieliscie jakies plytki z tym coolerem? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
draak Opublikowano 30 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 30 Kwietnia 2005 W JAKIEJ budzie? Jak napiszę, że w moim Stackerze da się to czy taka odpowiedź Cię zadowoli? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rolandzio Opublikowano 30 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 30 Kwietnia 2005 standardowy rozmiar midi towera albo jakos tak to lecialo :oops: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KGB Opublikowano 30 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 30 Kwietnia 2005 MSI ma nisko socketa ,wiec wejdzie tam chyba kazdy cooler poza tym : nie polecam msi neo2 jezeli masz zamiar ja kupic za 450pln za 300pln mozesz smialo brac :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kucyk Opublikowano 30 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 30 Kwietnia 2005 pomyśl nad epoxem 9nda3+, solidna płytka, choć czasem potrafi pogrymasić z pamiątkami B) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rolandzio Opublikowano 1 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 1 Maja 2005 409 talarow :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rolandzio Opublikowano 1 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 1 Maja 2005 W JAKIEJ budzie? Jak napiszę, że w moim Stackerze da się to czy taka odpowiedź Cię zadowoli? 1420056[/snapback] draak--->>> 430mm wys 470 glebokosci i 190 szerokosci i jak to widzisz???? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
.:TIMONek:. Opublikowano 1 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 1 Maja 2005 Na moj gust zmiesci sie :) Ja mam zwyklego midi towera i zmiescilem tam Cu120+ (na ecs KT600a) ... potrzebowalem tylko 1,5 cm wolnego miejsca od socketu. Wiec model nizszy chyba wejdzie nawet jesli socket jest na samym brzegu plyty glownej Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
draak Opublikowano 1 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 1 Maja 2005 draak--->>> 430mm wys 470 glebokosci i 190 szerokosci i jak to widzisz???? 1421292[/snapback] Będzie pasować :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rolandzio Opublikowano 2 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 2 Maja 2005 a masz moze jakies foty swojego sprztu zebym mogl looknac??? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kobrowisko Opublikowano 2 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 2 Maja 2005 Może problem nie leży w budzie tylko w tym czy wokół socketa jest wystarczająco placu? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rolandzio Opublikowano 2 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 2 Maja 2005 panowie zmiana planow :) zamiast pentaka wezne se ARCTIC COOLING FREEZER 64 zmiana nastapila po przeczytaniu jednego z topicow :twisted: skoro ludzie mowia ze jest wydajniejszy a przy okazji i tanszy to biore! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
VerB Opublikowano 2 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 2 Maja 2005 gud czojs :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rolandzio Opublikowano 2 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 2 Maja 2005 ja wol :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...