Trendzik Opublikowano 30 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 30 Kwietnia 2005 Witam Mam takie pytanie. Czy jeżeli posiadam telefon na karte w sieci ERA i wyjeżdżam do niemiec w poniedziałek, to czy ludzie z polski będą się mogli dodzwonić do mnie , i ja do nich ?? Czy trzeba aktywować jakąś usługe ?? Proszę o odpowiedz, i informacje na ten temat. Z góry wielkie dzięki Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
paulo Opublikowano 30 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 30 Kwietnia 2005 Aktywuj roaming. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
koparka Opublikowano 30 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 30 Kwietnia 2005 tylko pamietaj ze za granica jak odbeirasz rozmowy to tez duzo bulisz, nie mowiac juz o dzwonieniu Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Trendzik Opublikowano 30 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 30 Kwietnia 2005 Aktywuj roaming. 1419484[/snapback] Jak to aktywować ?? Za to się płaci ?? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mechl!k Opublikowano 30 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 30 Kwietnia 2005 www.era.pl Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...