bartez91 Opublikowano 30 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 30 Kwietnia 2005 Chaintech GeForce 6600 GT / 128MB DDR3 / PCI Express / SLI Ready / VGA / DVI / TV Out / Video Card - cos porownywalnego do tej :) bo ta jest troszki za droga na moją kieszen :) i mam pytanie czy 1024 mb ramu to nie za duzo ?? :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
IamWeasel Opublikowano 30 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 30 Kwietnia 2005 Czlowieku po pierwsze ustalmy czy piszesz ten post powaznie, bo duza ilosc usmieszkow moze swiadzyc ze nie. Rowniez sens drugiego pytania. 6600gt - porownywalny jest r9800pro, ale on jest na agp. ew. x700pro. Tylko co ty probojesz zrobic? Nie stac cie na taką karte wiec liczysz na to ze beda jakies lepsze po tanszej cenie? To by nie bylo zgodne z prawami rynku. 1024 - co za pytanie??? Jakiego ramu? Do czego on ma byc uzywany? Jaka reszta konfigu? Jak ci za duzo ramu to mozesz mi wyslac polowe, nie obraze sie. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
x3n Opublikowano 30 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 30 Kwietnia 2005 ->IamWeasel - zerknij na nick zalozyciela tematu 'bartez91'... zalozywszy ze 91 to data urodzenia delikwenta, wiemy juz skad zrodla czerpie jego porazajaca logika :wink: co do tematu - jesli nie stac cie na chaintecha - wez innej firmy, na pewno znajdziesz tansze 6600gt... jesli chodzi o inne karty o porownywalnej wydajnosci na PCI-E to raczej nic ciekawego nie znajdziesz... a co do 1024mb ramu - nie bedzie to za duzo jesli kupisz szybkie kosci. jesli jednak masz wybierac miedzy iloscia a szybkoscia RAMu - kup dobra kostke 512mb i zbieraj na druga... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...