axl2000 Opublikowano 30 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 30 Kwietnia 2005 Przepraszam ze zakladam taki nudny watek ale juz sie pogubilem :( Mam mobo ASRocka gowniane i chcialbym je zmienic zeby be zproblemu @ mojego proca na FSB166 i miec te 3,3Ghz Mam takie wymagania: Dual Channel, obsluga HT, AGPx8 (nie PCX), obsluga P4 64bit gdyz za jakiś czas mam zamiar sie na niego przesiąćś. SATA nie wymagana gdyz jakos mnie nie rusza kupowanie kolejnego dysku ten co mam mi starczy, no i cena, jak najtansza !! (i w miare mozliwosci wydajna bo ten ASRock to ekhm...), nie musi miec zintegrowanej grafy, dźwięku, firewire itd. Wymiencie jakies z cenami i zadami i waletami :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ganeon Opublikowano 30 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 30 Kwietnia 2005 ASUS p5p800 zalety: - spelnia wymagania (tez to z 64 bit) - sprawdzona konstrukcja (i865pe) - asus :D wady: - brak pci-e - nie jest to abit B) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
axl2000 Opublikowano 30 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 30 Kwietnia 2005 1419994[/snapback] brak pci-e to dla mnie zaleta :P ze nie jest to abit to tez bo narazie kazdy abit jakiego widzialem to...wiatrczek na nb swiszczal, buczal itd :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
NeuroPL Opublikowano 1 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 1 Maja 2005 Ja mam abita as8 i powiem ci ze nie ma lepszego mobo na 775 z AGP :D Aktualnie plyta jest na sprzedaz - 200zł :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ganeon Opublikowano 1 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 1 Maja 2005 z doradzaniem plyt glownyc jest ten problem ze, malo kto mial okazje bawic sie wieloma podobnymi modelami - tylko pochodzacymi od roznych producentow - wiec kazdy poleca to co ma (tak jak ja... no prawie :D) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...