Tomek_24 Opublikowano 30 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 30 Kwietnia 2005 Mam nagrywarkę TOSHIBA DVD SD-R5372 w Nero i CDBurnerXP Pro 3 po uruchomieniu tych programów jest napisane że mogę nagrać danych do 4,49GB czy jest ona uszkodzona? (mam ją od dzisiaj) czy trzeba zmienić coś w jakichś ustawieniach? Proszę pomóżcie. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomek_24 Opublikowano 30 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 30 Kwietnia 2005 Jak włożę płytę (np.PHILIPS DVD+R 120 min video, 4.7GB DATA) to w informacji o płycie w Nero wyświetla mi się że wolnego miejsca na niej jest ok. 4,49 GB i tak jest z pustymi płytami innych firm.Dlaczego tak się dzieje? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
NightClubber Opublikowano 30 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 30 Kwietnia 2005 Zobacz sobie tutaj pisałem już o tym. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...